![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav svima, Ja sam obličje za laptop za moju kćer za Božić. Ja sam spreman potrošiti i do £ 500, su trawling kroz hrpe stranicama i pronašao ga boggling umu. Ona se uglavnom koristi računalo za preuzimanje glazbe, MSN & Photoshops, hopefull će ga koristiti u budućnosti za studij (Velika izgledno) tako pristojan memorije Occekujem će biti potrebno. Će također trebati integrated webcam, DVD & media card utora. Imati je dobio & PC World Comet blizini. Bilo koji sugestija bi bilo poštovati |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stvari koje želite i može imati za 500 £.
Core 2 Duo CPU - Najbolji brojevi znače brže čips, ali bilo koji core 2 duo će biti u redu. Min 1GB RAM, 2GB sa vidik Hard disk za pohranu velike dovoljno sve, veći i bolji. Sve ostalo će biti standardna ili kozmetičke, kao što su veličina zaslona, itd. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Hi Dave, hvala vrlo velik dio, to mi daje jasniju ideju za što tražiti. Sve najbolje Kevan |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Kompatibilnost Pomoć i savjeti Needed Please | eddyrich | General Hardware Chat | 3 | 31 listopad 2009 21:18 |
| Upgrade potreban savjet | Izak appiah | General Hardware Chat | 2 | 10. lipnja 2009 14:24 |
| Malo potreban savjet | megabajt | Web Dizajn, Hosting & SEO | 6 | 20. studeni 2008 09:25 |
| Trebate kupiti komponente resursi potrebni. | banjo7 | CPU, Matične ploče i RAM | 12 | 31. prosinac 2007 19:16 |
| Neki PSU Potrebni resursi | Macmac508 | Cases & Power Supplies | 1 | 27. prosinac 2007 15:28 |
| Thread Tools | |
| |