![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello all, I am looking for a laptop az én lányom karácsonyra. Én szívesen töltik fel £ 500, a húzóhálóshalászat keresztül betölti a helyszínek, és megállapította, hogy lélegzetelállító. Ő elsősorban használja a számítógépet letöltésére zene, az MSN és Photoshops, hopefull majd használni a jövőben a vizsgálatok (Nagy remélhetőleg), hogy egy tisztességes memória Várakozásaim lesz szükség. Szükséged lesz egy integrált webkamera, DVD és média kártya résidőket. Megvan a PC World & Comet közelben. Any suggestions lenne méltányol |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Amit szeretnénk, és már 500 £.
Core 2 Duo processzor - magasabb átlagos számának gyorsabb chipek, de a Core 2 Duo lesz. Min 1 GB RAM, 2GB a Vista Merevlemez elég nagy tárolni mindent, nagyobb a jobb. Minden más lesz standard vagy kozmetikai, mint a képméret, stb My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Szia Dave, köszönöm szépen, hogy ad nekem egy világosabb ötlete, hogy mit keres. Minden a legjobb Kevan |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Kompatibilitás segítséget és tanácsot Needed Please | eddyrich | Általános fémáru Chat | 3 | Október 31, 2009 21:18 |
| Upgrade tanácsot kell | isaac appiah | Általános fémáru Chat | 2 | 10. június 2009 14:24 |
| Egy kis tanácsot kell | Megabyte | Web Design, Hosting & SEO | 6 | 20. november 2008 09:25 |
| Need to buy Komponensek tanácsadás szükséges. | banjo7 | Processzorok, alaplapok és RAM | 12 | 31. december 2007 19:16 |
| Néhány PSU Advice Needed | Macmac508 | Cases & Power Supplies | 1 | 27. december 2007 15:28 |
| Téma eszközök | |
| |