![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hello all, I am looking for mano dukra Kalėdų nešiojamas. Esu pasirengęs mokėti iki 500 £, buvo tralais naudojant apkrovų svetaines ir nustatė, kad tai neįtikėtinas. Ji daugiausiai naudoja kompiuterio atsisiųsti muziką, Msn ir Photoshops, hopefull bus naudoti jį už studijas (Big tikiuosi), kad padoraus atminties Tikiuosi, kad bus reikalinga ateityje. Taip pat turės integruotą kamerą, DVD & media card slots. Turime PC World & Kometa netoli. Bet kokie pasiūlymai būtų vertinami |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ko tu nori ir gali turėti už £ 500.
Intel Core 2 Duo CPU - didesni skaičiai reiškia greičiau skiedrų, tačiau bet koks Core 2 Duo bus gerai. Min 1GB RAM, 2GB su Vista Kietasis diskas pakankamai didelis, kad laikyti viską, didesni, tuo geriau. Visa kita bus standartinis ar kosmetikos, panašaus dydžio ekranas ir tt Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Hi Dave, Labai ačiū, kad man aiškiau, už ką reikėtų atkreipti dėmesį. Visi geriausi Kevan |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Suderinamumas Pagalba ir konsultacijas, kurių reikia Prašau | eddyrich | General Hardware Chat | 3 | 31 spalis 2009 21:18 |
| Atnaujinkite patarimo reikia | Izaokas Appiah | General Hardware Chat | 2 | Birželis 10, 2009 14:24 |
| Patarimus truputį reikia | megabaitas | Web Design, Hosting & SEO | 6 | Lapkritis 20, 2008 09:25 |
| Reikia pirkti Komponentai Patarimai reikia. | banjo7 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 12 | 31 gruodis 2007 19:16 |
| Kai PSU rekomendacijas, kurių reikia | Macmac508 | Cases & Power Supplies | 1 | 27 gruodis 2007 15:28 |
| Temos įrankiai | |
| |