![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravím všetkých, mám záujem o notebook pre moju dcéru k Vianociam. Som ochotný minúť až 500 libier, boli vlečným pomocou hŕbu stránok a zistil, že je myseľ tackajúca chôdza. Ona používa počítač pre sťahovanie hudby, MSN & Photoshops, hopefully bude používať v budúcnosti pre štúdium (Big dúfajme), takže očakávam aj dôstojnej pamäte bude potrebné. Budete potrebovať aj integrovaná webkamera, DVD & médiá karta sloty. Už máš PC World & Comet blízkosti. Akékoľvek návrhy budú oceňované |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Veci, ktoré chcete, a môže mať za 500 libier.
Core 2 Duo CPU - Vyššie čísla znamenajú rýchlejšie čipy, ale žiadne Core 2 Duo bude v pohodě. 1GB RAM Min, 2GB s Vista Pevný disk dostatočne veľká pre uloženie všetkého, väčší, tým lepšie. Všetko ostatné bude štandardná alebo kozmetické, ako napríklad veľkosť obrazovky atď Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Ahoj Dave, díky moc, že mi dáva jasnejšiu predstavu o tom, čo hľadať. Všetko najlepšie Kevan |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Kompatibilita Pomoc a poradenstvo potrebného prosím | eddyrich | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 31.října 2009 21:18 |
| Upgrade odporúčania potrebných | Isaac appiah | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 10. jún 2009 14:24 |
| Trocha rad potrebných | megabyte | Web Design, hosting & SEO | 6 | 20. novembra 2008 09:25 |
| Musieť kupovať komponenty potrebné rady. | banjo7 | Procesory, základné dosky & RAM | 12 | 31. decembra 2007 19:16 |
| Niektoré PSU Poradenstvo Potrebné | Macmac508 | Prípady & Napájacie zdroje | 1 | 27. december 2007 15:28 |
| Thread Tools | |
| |