![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав свима, Ја сам хандсоме за лаптоп за моју кћер за Божић. Ја сам спреман потрошити и до £ 500, су траулинг кроз хрпе страницама и пронашао га богглинг уму. Она се углавном користи рачунар за преузимање музике, МСН & Пхотосхопс, хопефулл ће га користити у будућности за студиј (Велика надајмо) тако пристојан меморије Оццекујем ће бити потребно. Ће такође требати интегратед УЕБЦАМ, ДВД & медиа цард слот. Имати је добио & ПЦ Уорлд Цомет близини. Било који сугестија би било поштовати |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ствари које желите и може да има за 500 £.
Цоре 2 Дуо ЦПУ - Најбољи бројеви значе брже ЦИПС, али било који цоре 2 дуо ће бити у реду. Мин 1ГБ РАМ, 2ГБ са видик Хард диск за складиштење велике довољно све, већи и бољи. Све остало ће бити стандардна или козметичке, као што су величина екрана, итд Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| Хи Даве, хвала врло много, то ми даје јаснију идеју за шта да тражи. Све најбоље Кеван |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Компатибилност помоћ и савет Молимо Потребно | еддырицх | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 31 Окт 2009 21:18 |
| Упграде потребан савет | Изак аппиах | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 10. јуна 2009 14:24 |
| Мало потребан савет | мегабајта | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 6 | 20 новембар 2008 09:25 |
| Потреба за компоненте ресурси потребни. | бањо7 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 12 | 31 децембар 2007 19:16 |
| Неки псу Потребни ресурси | Мацмац508 | Цасес & Поуер Супплиес | 1 | 27 децембар 2007 15:28 |
| Тхреад Тоолс | |
| |