![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, я шукаю ноутбук для моєї доньки на Різдво. Я готова витратити до 500 фунтів, було переглядати по навантаженнях сайти і знайшов її неймовірна. Вона в основному використовує комп'ютер для завантаження музики, MSN & Photoshops, hopefull буде використовувати його в майбутньому для дослідження (Big сподіваюся), так і гідною пам'яті очікуємо, буде необхідно. Необхідно буде також вбудованою веб-камерою, DVD & слота карт пам'яті. Отримали PC World & Комета поблизу. Будь-які пропозиції будуть оцінили |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Те що ви хочете і можете за 500 фунтів стерлінгів.
Core 2 Duo - Більш високі числа означають більш швидкі мікросхеми, але будь-який Core 2 Duo буде в порядку. Мін 1GB RAM, 2 ГБ з Vista Жорсткий диск достатньо великим, щоб зберігати все, більше, тим краще. Все інше буде стандартним або косметичні, як і розмір екрану т.д. Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Привіт Дейв, спасибі, що дає мені чітке уявлення для чого шукати. Все найкраще Кеван |