![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Дали това е зле за вашия лаптоп да я запазите за цяла нощ? Аз не притежават един I-пад, така ли да оставя моя лаптоп за през нощта, за да слушате музика с моите слушалки, докато спи. |
|
| |||
| |||
| Тъй като тя е добра вентилация (т.е. не е до вас в леглото с възглавница и duvet: D) неговата глоба. Много хора го направите по различни причини (въпреки че аз трябва да кажа своето първи път съм чул някой да казва му, така че те могат да слушате музика!) Както аз съм доста често си оставя десктопа текат, така че тя да може да записва телевизионни програми, свалени множество файлове и др По принцип, ако е достатъчно за охлаждане, това е добре. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Използвах да оставите компютъра си за 24 / 7, на lappy отива почти всяка вечер и изключени от зареждането.
| |||
| |||
| Можеше да го изключите автоматичното със задачата Планировчик. казват да започнете да слушате най-12pm всяка вечер можете да получите го изключите от 1am казвам, Не знам колко време отнема да заспиш или каквото: D, но бихте могли да регулирате номера костюм вас. |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| Цитат:
Цитат:
Батериите Прецакани макар ![]() Но аз няма да оставя скъп лаптоп за 24 / 7, особено на малките, които печелят много горещо.
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||
| |||
| Аз не се наистина да има избор. Ако не слушате музика през нощта не мога да спя, защото стаята ми половинка snores. Много силно. Хората в залата до наши са се оплакаха от snoring. Музиката е единственото нещо, което блокира достъпа на шум. |
|
| |||
| |||
| Какво OS си? Каквито сте вие трябва да можете да направите, както следва .. но аз не съм сигурен. Начало> * * Щракнете с десния Компютърна> Управление Компютърна Management Console> Система Tools> Задача Планировчик |
|
| |||
| |||
| Имам Vista. Аз знам как да стигна до задачата Планировчик, аз просто не знам какво да правя след като съм там. |
|
| |||
| |||
| Вашият избор.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Дали .79 А Differance в Лаптоп Power Suplies върху моя лаптоп? | Haun | Случаи & Power Доставки | 2 | 1-ви ноември 2009 год. 20:55 |
| Проблеми, свързващи 360 до Лаптоп за Интернет и локална мрежа за компютър с лаптоп | navnut | В мрежа, модеми & VoIP | 24 | 12 април 2009 07:14 |
| Лаптоп за охлаждане, докато в лаптоп чанта | pest79456 | Лаптопи, Mobiles & текст | 8 | 30 декември 2008 година 18:39 |
| Моят PSU отиде пенене * * снощи ... | pandahead | Случаи & Power Доставки | 79 | 6 октомври 2008 11:27 |
| Нишка Инструменти | |
| |