menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

Laptop na All Night

Reply

Thread Nástroje
Old 6. září 2008, 18:15
Člen Skupina

Default Laptop na All Night

Je to špatné pro svůj notebook, aby ji na celou noc? Nejsem majitelem i-pod, tak jsem opustit svůj laptop, na noc, abych mohl poslouchat hudbu s mou hlavu, když jsem spát.
Old 7. září 2008, 06:19
Dárce Skupina

Jak dlouho, jak to má dobré větrání (tj. ne hned vedle vás v posteli s polštářem a duvet: D) pokuty. Spousta lidí to z různých důvodů (i když musím říci svůj poprvé jsem slyšel někdo říct své ano mohou poslouchat hudbu!)

Stejně jako já jsem docela často opustit svůj desktopu běží tak, aby bylo možné nahrávat televizní pořady, stahovat početné soubory, atd.

V zásadě, pokud má dostatečné chlazení, je to v pohodě.
Old 7. září 2008, 07:12
Administrátor Skupina

Použil jsem na dovolené mého desktopu na 24 / 7, v lappy zajde každý večer a Unplugged od poplatků.

Notebooky mají dost krátký život, protože se bez nich běží 24 / 7 a přebíjení baterie.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 7. září 2008, 07:32
Dárce Skupina

Mohli byste ho vypnout auto s úkolem plánovače.

říkají začnete poslouchat na 12pm každý večer mohli jste ho vypnout pomocí 1am říkají, i dont vědět, jak dlouho to trvá vám usnout nebo co: D ale můžete upravit množství, aby Vám.
Old 7. září 2008, 08:16
Moderátor skupiny

Citace:
Původně Poslal duskmon10 View Post
Je to špatné pro svůj notebook, aby ji na celou noc? Nejsem majitelem i-pod, tak jsem opustit svůj laptop, na noc, abych mohl poslouchat hudbu s mou hlavu, když jsem spát.
Kdysi jsem znal někoho, kdo potlačovaný sami spí se sluchátky palce jsem ti teď své opravdu opravdu špatný nápad spát s nimi palců

Citace:
Notebooky mají dost krátký život, protože se bez nich běží 24 / 7 a přebíjení baterie.
Mám některé starověké Compaq notebook, který se WINS a několik dalších služeb na naší síti. Jeho spuštění bylo solidní asi rok teď se jen pár restartování systému Windows Update. Jeho o UPS.

Baterie knackered když

Ale já jsem nechtěl opustit drahý notebook na 24 / 7, zejména ty malé, které si velmi horké.

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Old 7. září 2008, 10:47
Člen Skupina

Citace:
Původně Poslal 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
Mohli byste ho vypnout auto s úkolem plánovače.

říkají začnete poslouchat na 12pm každý večer mohli jste ho vypnout pomocí 1am říkají, i dont vědět, jak dlouho to trvá vám usnout nebo co: D ale můžete upravit množství, aby Vám.
Jak to udělat?
Old 7. září 2008, 10:50
Člen Skupina

Citace:
Původně Poslal serverguy View Post
Kdysi jsem znal někoho, kdo potlačovaný sami spí se sluchátky palce jsem ti teď své opravdu opravdu špatný nápad spát s nimi palců

I don't really mají na výběr. Pokud nemám poslouchat hudbu v noci nemůžu spát, protože můj pokoj mate snores. Velmi hlasitě. Lidí v místnosti vedle našich mít stěžovala na chrápání. Muzika je to jediná věc, která blokuje z hluku.
Old 7. září 2008, 10:56
Dárce Skupina

Citace:
Jak to udělat?
Co se vám na OS?

Ať už jste na byste měli být schopni udělat takto .. ale nejsem si jist.

Start> klikněte pravým tlačítkem myši * * počítač> Spravovat

Počítačové Management Console> Systémové nástroje> Plánovač úloh
Old 7. září 2008, 11:01
Člen Skupina

Citace:
Původně Poslal 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
Co se vám na OS?

Ať už jste na byste měli být schopni udělat takto .. ale nejsem si jist.

Start> klikněte pravým tlačítkem myši * * počítač> Spravovat

Počítačové Management Console> Systémové nástroje> Plánovač úloh
Mám Vista. Vím, jak se dostat k úkolu plánovac, jen nevědí, co dělat poté, co jsem tam.
Old 7. září 2008, 11:16
Moderátor skupiny

Citace:
I don't really mají na výběr. Pokud nemám poslouchat hudbu v noci nemůžu spát, protože můj pokoj mate snores. Velmi hlasitě. Lidí v místnosti vedle našich mít stěžovala na chrápání. Muzika je to jediná věc, která blokuje z hluku.
Vaše volba.

Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Bude ,79 Differance v Laptop Power WIFI vliv na moji notebooku? Haun Případy & Napájecí zdroje 2 1.listopadu 2009 20:55
Problémy s připojením na 360 Laptop k internetu a LAN pro PC notebook navnut Sítě, Modemy & VoIP 24 12. dubna 2009 07:14
Laptop chlazení, laptop, zatímco v pytli pest79456 Notebooky, Mobily a PDA 8 30. Prosinec 2008 18:39
Moje PSU šel šumět * * poslední noc ... pandahead Případy & Napájecí zdroje 79 6. října 2008 11:27
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.