![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Je to špatné pro svůj notebook, aby ji na celou noc? Nejsem majitelem i-pod, tak jsem opustit svůj laptop, na noc, abych mohl poslouchat hudbu s mou hlavu, když jsem spát. |
|
| |||
| |||
| Jak dlouho, jak to má dobré větrání (tj. ne hned vedle vás v posteli s polštářem a duvet: D) pokuty. Spousta lidí to z různých důvodů (i když musím říci svůj poprvé jsem slyšel někdo říct své ano mohou poslouchat hudbu!) Stejně jako já jsem docela často opustit svůj desktopu běží tak, aby bylo možné nahrávat televizní pořady, stahovat početné soubory, atd. V zásadě, pokud má dostatečné chlazení, je to v pohodě. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Použil jsem na dovolené mého desktopu na 24 / 7, v lappy zajde každý večer a Unplugged od poplatků.
| |||
| |||
| Mohli byste ho vypnout auto s úkolem plánovače. říkají začnete poslouchat na 12pm každý večer mohli jste ho vypnout pomocí 1am říkají, i dont vědět, jak dlouho to trvá vám usnout nebo co: D ale můžete upravit množství, aby Vám. |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| Citace:
Citace:
Baterie knackered když ![]() Ale já jsem nechtěl opustit drahý notebook na 24 / 7, zejména ty malé, které si velmi horké.
|
| |||
| |||
| Jak to udělat? |
|
| |||
| |||
| I don't really mají na výběr. Pokud nemám poslouchat hudbu v noci nemůžu spát, protože můj pokoj mate snores. Velmi hlasitě. Lidí v místnosti vedle našich mít stěžovala na chrápání. Muzika je to jediná věc, která blokuje z hluku. |
|
| |||
| |||
| Co se vám na OS? Ať už jste na byste měli být schopni udělat takto .. ale nejsem si jist. Start> klikněte pravým tlačítkem myši * * počítač> Spravovat Počítačové Management Console> Systémové nástroje> Plánovač úloh |
|
| |||
| |||
| Mám Vista. Vím, jak se dostat k úkolu plánovac, jen nevědí, co dělat poté, co jsem tam. |
|
| |||
| |||
| Vaše volba.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Bude ,79 Differance v Laptop Power WIFI vliv na moji notebooku? | Haun | Případy & Napájecí zdroje | 2 | 1.listopadu 2009 20:55 |
| Problémy s připojením na 360 Laptop k internetu a LAN pro PC notebook | navnut | Sítě, Modemy & VoIP | 24 | 12. dubna 2009 07:14 |
| Laptop chlazení, laptop, zatímco v pytli | pest79456 | Notebooky, Mobily a PDA | 8 | 30. Prosinec 2008 18:39 |
| Moje PSU šel šumět * * poslední noc ... | pandahead | Případy & Napájecí zdroje | 79 | 6. října 2008 11:27 |
| Thread Nástroje | |
| |