![]() |
|
| |||
| |||
| Είναι κακό για το laptop για να κρατήσει για όλη τη νύχτα; Δεν ιδίων ένα i-pod, ώστε να αφήσω laptop μου για τη νύχτα, ώστε να μπορώ να ακούσετε μουσική με τα ακουστικά μου, ενώ εγώ τον ύπνο. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Όσο έχει καλό αερισμό (δηλαδή δεν δίπλα σας στο κρεβάτι με ένα μαξιλάρι και duvet: Α) το πρόστιμο. Πλήθος ανθρώπων το κάνω για διάφορους λόγους (αν και πρέπει να πω την πρώτη φορά που έχω ακούσει κάποιον να λέει την έτσι ώστε να μπορούν να ακούτε μουσική!)
Όπως και εγώ τον εαυτό μου πολύ συχνά άδεια λειτουργίας στην επιφάνεια εργασίας μου έτσι ώστε να μπορεί να καταγράφει τηλεοπτικές εκπομπές, πολλές κατεβάσετε αρχεία, κ.λπ. Ουσιαστικά, εάν έχει επαρκή ψύξη, είναι ωραία. Το σύστημά μου: FordyPC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα χρησιμοποιηθεί για την άδεια μου επιφάνεια εργασίας στις 24 / 7, η lappy φεύγει κάθε βράδυ και να αποσυνδεθεί από τη φόρτιση.
| |||
| |||
| Μπορείτε να το απενεργοποιήσετε αυτόματα με task scheduler. πω ξεκινάτε ακούει στο 12pm κάθε βράδυ, θα μπορούσατε να πάρετε για να σβήσετε από 1am πω, i dont ξέρτε πόσο διάστημα χρειάζεται να κοιμούνται ή ανεξάρτητα: D, αλλά μπορείτε να προσαρμόσετε τους αριθμούς που σας ταιριάζει. |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Οι ηλεκτρικές στήλες και αν knackered ![]() Αλλά δεν θα αφήσουμε ένα ακριβό laptop στις 24 / 7, κυρίως τις μικρές που φέρνουν πολύ ζεστό.
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Δεν έχουν επιλογή. Αν δεν ακούτε μουσική το βράδυ, δεν μπορώ να κοιμηθεί γιατί το δωμάτιό μου mate snores. Πολύ δυνατά. Οι άνθρωποι σε ένα δωμάτιο δίπλα στο δικό μας έχουν διαμαρτυρηθεί για την ρόγχος. Η μουσική είναι το μόνο πράγμα που αναστέλλει τη θορύβου. |
|
| |||
| |||
| Τι OS είναι για σας; Ό, τι έχετε πάνω σας θα πρέπει να είναι σε θέση να το κάνουν ως εξής .. αλλά δεν είμαι σίγουρος. Έναρξη> δεξί κλικ * * Computer> Διαχείριση Computer Management Console> System Tools> Task Scheduler |
|
| |||
| |||
| Έχω Vista. Ξέρω πώς να φθάσετε στο "Χρονοδιάγραμμα εργασιών", απλά δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουμε μία φορά είμαι εκεί. |
|
| |||
| |||
| Η επιλογή σας.
__________________ serverguy |