![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Da li je to loše za vaš laptop da ga cijelu noć? Ja ne posjedujete jedan i-pod, pa mi moj laptop ostavite na noću, tako da mogu slušati glazbu s mojim slušalicama dok sam spavati. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dokle god ima dobru ventilaciju (tj ne pokraj vas u krevetu sa jastuk i duvet: D) njen prekid. Puno ljudi to učiniti za različitih razloga (iako moram reći svojim prvi put sam čuo netko reći pa mogu svojim slušanje glazbe!)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koristio sam da napuste moj desktop na 24 / 7, lappy ide van svake noći i UNPLUGGED od punjenja.
| |||
| |||
| Mogli biste, preuzmite ga isključite auto s zadatak raspoređivač. reći što počnete slušajući svaku večer u 12, preuzmite ga mogli isključiti po 1 reći, ja dont znati koliko dugo je potrebno da se zaspati ili štogod: D ali ti bi mogao prilagoditi tako da odgovaraju li brojevi. |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| Quote:
Quote:
Baterija knackered iako ![]() Ali ne bih napustiti skup laptop na 24 / 7, a posebice one koje se mali jako vruće.
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| JA dont 'stvarno imati izbora. Ako ne slušaju glazbu, noću ne mogu spavati jer moj sobni drug snores. Vrlo glasno. Narod u sobi pored naše su žalio se hrkanje. Glazba je jedina stvar koja blokovi vanjska buka. |
|
| |||
| |||
| Što si na OS? Što god da ste na te bi trebao biti u mogućnosti učiniti kao što slijedi .. ali nisam siguran. Start> desni klik * * Computer> Manage Computer Management Console> System Tools> Task Planer |
|
| |||
| |||
| Imam vidik. Ja znam kako doći do zadatak raspoređivač, JA pravedan dont 'znati što učiniti kada sam tamo. |
|
| |||
| |||
| Vaš izbor.
__________________ serverguy |