![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Talán rossz a laptop, hogy ez minden éjjel? Nem maga az i-pod így bízom én laptop az éjjel úgy tudom hallgatni a zenét én fejhallgató amíg alszom. |
|
| |||
| |||
| Mindaddig, amíg azt a jó szellőzés (azaz nem található meg az ágyban egy párna és paplan: D) a kiszabott bírság összegét. Rengeteg embert csinálni a különböző okok miatt (bár azt kell mondanom, hogy első alkalommal hallottam, hogy valaki azt mondta, hogy el tudják hallgatni a zenét!) Mint én magam is igen gyakran elhagyja a Desktop fut, így az a rekord TV shows, letölthető számos kép, stb Alapvetően, ha azt megfelelő hűtés, akkor jó lesz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Régebben én asztalon hagyja a 24 / 7, a lappy megy le minden este, és kihúzni a töltés.
| |||
| |||
| Lehet kapni kikapcsolni az automatikus feladata az ütemező. mondják, hogy a Start hallgatózott 12 minden este meg lehet kapni, hogy kapcsolja ki a 1 say, i dont tudom meddig tart, hogy elalszik, vagy bármi: D de akkor állítsuk be a számokat tetszik. |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| Idézet:
Idézet:
Az elemek knackered bár ![]() De nem hagyhatja el a drága laptop a 24 / 7, különösen a kicsik, hogy kap nagyon meleg.
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| |||
| |||
| Nem igazán volt más választásom. Ha nem hallgat zenét, éjszaka nem tudok aludni, mert az én szobám mate snores. Nagyon hangosan. Az emberek a teremben található a miénk is panaszkodott a horkolás. A zene az egyetlen dolog, ami blokkolja a zajt. |
|
| |||
| |||
| What OS are you on? Bármit is vagyunk akkor képesnek kell lennie arra, hogy a következő .. de nem vagyok biztos. Start> jobb klikk * * Számítógép> Kezelés Computer Management Console> System Tools> Feladatütemező |
|
| |||
| |||
| Nekem van kilátás. Tudom, hogyan lehet eljutni a Feladatütemező, csak nem tudom, mi a teendő, ha én vagyok ott. |
|
| |||
| |||
| Az Ön választása.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Használható a ,79-ben A Differance Laptop Power Suplies befolyásolja a laptop? | Tengeralattjáró | Cases & Power Supplies | 2 | November 1, 2009 20:55 |
| Problémák összekötő 360-Laptop az Internet és a LAN PC Laptop | navnut | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 24 | 12. április 2009 07:14 |
| Laptop hűtés, míg a laptop táskát | pest79456 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 8 | 30. december 2008 18:39 |
| Saját PSU ment * * pezseg az éjjel ... | pandahead | Cases & Power Supplies | 79 | 6. október 2008 11:27 |
| Téma eszközök | |
| |