![]() |
|
| |||
| |||
| האם זה רע הנייד שלך כדי לשמור על זה כל הלילה? אני לא הבעלים של i-מרצוף כך אני משאיר את המחשב הנישא על בלילה כדי שאוכל להאזין למוסיקה עם האוזניות שלי בזמן שאני לישון. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כל עוד יש אוורור טוב (כלומר לא לידך במיטה עם כרית ו duvet: ד ') את בסדר. הרבה אנשים עושים את זה מטעמים שונים (אם כי אני חייבת להגיד את הפעם הראשונה אני כבר שמעתי מישהו אומר על כך שהם יוכלו להאזין למוסיקה!)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הייתי לעזוב את שולחן העבודה ב 24 / 7, lappy עובר את כל הלילה מ unplugged לחייב.
| |||
| |||
| אתה יכול לקבל את זה לכבות אוטומטי עם מתזמן המשימות. אומר לך להתחיל להאזין בשעה 12 כל לילה אתה יכול לקבל את זה כדי לכבות ע"י 1 אומר dont אני יודע כמה זמן זה לוקח לך להירדם או מה שזה לא יהיה: D אבל אתה יכול לשנות את המספרים המתאימה לצרכיך. |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| ציטוט:
ציטוט:
את הסוללות knackered למרות ![]() אבל לא הייתי משאיר יקר הנייד ב 24 / 7, במיוחד הקטנים מאוד לקבל את זה חם.
|
| |||
| |||
| כיצד אוכל לעשות זאת? |
|
| |||
| |||
| אני לא ממש יש לך ברירה. אם אני לא להאזין למוסיקה בלילה אני לא יכול לישון, כי החדר שלי חבר snores. חזק מאוד. האנשים בחדר ליד שלנו יש התלונן על נחרני. המוזיקה של הדבר היחיד שחוסמת את הרעש. |
|
| |||
| |||
| איזה מערכת הפעלה אתה? שיהיה לך אתה אמור להיות מסוגל לעשות כך .. אבל אני לא בטוח. התחל> * בדיוק * לחץ מחשב> ניהול Computer Management Console> כלי מערכת> מתזמן המשימות |
|
| |||
| |||
| יש לי Vista. אני יודעת איך להגיע את מתזמן המשימות, אני רק לא יודע מה לעשות, פעם אחת אני שם. |
|
| |||
| |||
| הבחירה שלך.
__________________ serverguy |