mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus

Register

Nešiojamas All Night

Reply

Temos įrankiai
Old Rugsėjis 6, 2008, 18:15
Narys

Default Nešiojamas All Night

Ar tai blogai nešiojamojo kompiuterio laikyti jį visą naktį? Aš neturiu savo i-pod, kad galiu palikti mano nešiojamas naktį, kad aš galiu klausytis muzikos kartu su savo ausines, o aš miego.
Old Rugsėjis 7, 2008, 06:19
Donorų grupės

Kiek ji gera ventiliacija (ty ne prie jūsų lova su pagalve ir antklode: D) bauda. Daugybė žmonių daryti dėl įvairių priežasčių (nors turiu pasakyti, jos pirmą kartą aš girdėjau ką nors pasakyti savo, kad galėtų klausytis muzikos!)

Tokių kaip aš aš gana dažnai palieka savo kompiuteryje veikia taip, kad ji gali įrašyti TV laidų, atsisiųsti daug failų ir tt

Iš esmės, jei jis turi pakankamai aušinimo, tai bauda.
Old Rugsėjis 7, 2008, 07:12
Administrator Grupė

Aš palikti savo kompiuteryje 24 / 7, lappy eina ne kiekvieną naktį ir išjungtas iš mokesčių.

Nešiojamieji kompiuteriai turi gana trumpą laiką, nes jis veikia be jų 24 / 7 ir per didelius baterija.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Rugsėjis 7, 2008, 07:32
Donorų grupės

Galima gauti jį išjungti automatinį su užduočių grafikas.

Tarkime, jūs pradėkite klausytis at 12pm kas vakarą galite gauti jį išjungti iki 1 tarkim, i dont know, kiek laiko jus užmiegate ar kas: D bet galima pritaikyti numeriai patenkinti Jūsų poreikius.
Old Rugsėjis 7, 2008, 08:16
Moderatorius Grupė

Citata:
Originally Posted by duskmon10 View Post
Ar tai blogai nešiojamojo kompiuterio laikyti jį visą naktį? Aš neturiu savo i-pod, kad galiu palikti mano nešiojamas naktį, kad aš galiu klausytis muzikos kartu su savo ausines, o aš miego.
I used to know kažkas, kas pasmaugti pačių miega su ausinėmis in I'm telling you dabar jo tikrai tikrai tikrai bloga mintis, kad miegoti su jais in

Citata:
Nešiojamieji kompiuteriai turi gana trumpą laiką, nes jis veikia be jų 24 / 7 ir per didelius baterija.
I've got some senovės Compaq nešiojamas, kuris laimi ir keletas kitų paslaugų mūsų tinklą. Jos vyravo kietas maždaug metus dabar tik keletas iš naujo paleista Windows atnaujinimus. Jos apie UPS.

Baterijų knackered nors

Bet aš ne palikti brangus nešiojamas ant 24 / 7, ypač mažų, kad gauti labai karšta.

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Old Rugsėjis 7, 2008, 10:47
Narys

Citata:
Originally Posted by 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
Galima gauti jį išjungti automatinį su užduočių grafikas.

Tarkime, jūs pradėkite klausytis at 12pm kas vakarą galite gauti jį išjungti iki 1 tarkim, i dont know, kiek laiko jus užmiegate ar kas: D bet galima pritaikyti numeriai patenkinti Jūsų poreikius.
Kaip man tai padaryti?
Old Rugsėjis 7, 2008, 10:50
Narys

Citata:
Originally Posted by serverguy View Post
I used to know kažkas, kas pasmaugti pačių miega su ausinėmis in I'm telling you dabar jo tikrai tikrai tikrai bloga mintis, kad miegoti su jais in

I don't really turėti pasirinkimą. Jeigu aš ne klausytis muzikos naktį aš negaliu užmigti, nes mano Room Mate snores. Labai garsiai. Į kambarį šalia mūsų žmonės skundėsi knarkimas. Muzikos Vienintelis dalykas, kuris blokuoja dėmesį į triukšmo.
Old Rugsėjis 7, 2008, 10:56
Donorų grupės

Citata:
Kaip man tai padaryti?
Kokia OS jums?

Whatever you're on turėtumėte galėti padaryti taip .. tačiau aš nesu įsitikinęs.

Pradžia> * Paspauskite dešiniuoju pelės klavišu * Computer> Tvarkyti

Computer Management Console> System Tools> Task Scheduler
Old Rugsėjis 7, 2008, 11:01
Narys

Citata:
Originally Posted by 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
Kokia OS jums?

Whatever you're on turėtumėte galėti padaryti taip .. tačiau aš nesu įsitikinęs.

Pradžia> * Paspauskite dešiniuoju pelės klavišu * Computer> Tvarkyti

Computer Management Console> System Tools> Task Scheduler
Turiu Vista. Aš žinau, kaip patekti į Tvarkaraštis užduotis, aš tiesiog nežinau, ką daryti, kai aš ten.
Old Rugsėjis 7, 2008, 11:16
Moderatorius Grupė

Citata:
I don't really turėti pasirinkimą. Jeigu aš ne klausytis muzikos naktį aš negaliu užmigti, nes mano Room Mate snores. Labai garsiai. Į kambarį šalia mūsų žmonės skundėsi knarkimas. Muzikos Vienintelis dalykas, kuris blokuoja dėmesį į triukšmo.
Jūsų pasirinkimas.

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Ar ,79 Laptop Power Suplies Affect my Laptop Differance? Haun Cases & Power Supplies 2 1 lapkritis 2009 20:55
Klaida jungiantis 360 Laptop už interneto ir LAN ir kompiuterio Laptop navnut Networking, Modems & VoIP 24 Balandis 12, 2009 07:14
Laptop aušinimo, o laptopo krepšys pest79456 Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 8 30 gruodis 2008 18:39
Mano PSU išvyko * fizz * praeitą naktį ... pandahead Cases & Power Supplies 79 6 spalis 2008 11:27
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.