![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ar tai blogai nešiojamojo kompiuterio laikyti jį visą naktį? Aš neturiu savo i-pod, kad galiu palikti mano nešiojamas naktį, kad aš galiu klausytis muzikos kartu su savo ausines, o aš miego. |
|
| |||
| |||
| Kiek ji gera ventiliacija (ty ne prie jūsų lova su pagalve ir antklode: D) bauda. Daugybė žmonių daryti dėl įvairių priežasčių (nors turiu pasakyti, jos pirmą kartą aš girdėjau ką nors pasakyti savo, kad galėtų klausytis muzikos!) Tokių kaip aš aš gana dažnai palieka savo kompiuteryje veikia taip, kad ji gali įrašyti TV laidų, atsisiųsti daug failų ir tt Iš esmės, jei jis turi pakankamai aušinimo, tai bauda. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš palikti savo kompiuteryje 24 / 7, lappy eina ne kiekvieną naktį ir išjungtas iš mokesčių.
| |||
| |||
| Galima gauti jį išjungti automatinį su užduočių grafikas. Tarkime, jūs pradėkite klausytis at 12pm kas vakarą galite gauti jį išjungti iki 1 tarkim, i dont know, kiek laiko jus užmiegate ar kas: D bet galima pritaikyti numeriai patenkinti Jūsų poreikius. |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| Citata:
Citata:
Baterijų knackered nors ![]() Bet aš ne palikti brangus nešiojamas ant 24 / 7, ypač mažų, kad gauti labai karšta.
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||
| |||
| I don't really turėti pasirinkimą. Jeigu aš ne klausytis muzikos naktį aš negaliu užmigti, nes mano Room Mate snores. Labai garsiai. Į kambarį šalia mūsų žmonės skundėsi knarkimas. Muzikos Vienintelis dalykas, kuris blokuoja dėmesį į triukšmo. |
|
| |||
| |||
| Kokia OS jums? Whatever you're on turėtumėte galėti padaryti taip .. tačiau aš nesu įsitikinęs. Pradžia> * Paspauskite dešiniuoju pelės klavišu * Computer> Tvarkyti Computer Management Console> System Tools> Task Scheduler |
|
| |||
| |||
| Turiu Vista. Aš žinau, kaip patekti į Tvarkaraštis užduotis, aš tiesiog nežinau, ką daryti, kai aš ten. |
|
| |||
| |||
| Jūsų pasirinkimas.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Ar ,79 Laptop Power Suplies Affect my Laptop Differance? | Haun | Cases & Power Supplies | 2 | 1 lapkritis 2009 20:55 |
| Klaida jungiantis 360 Laptop už interneto ir LAN ir kompiuterio Laptop | navnut | Networking, Modems & VoIP | 24 | Balandis 12, 2009 07:14 |
| Laptop aušinimo, o laptopo krepšys | pest79456 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 8 | 30 gruodis 2008 18:39 |
| Mano PSU išvyko * fizz * praeitą naktį ... | pandahead | Cases & Power Supplies | 79 | 6 spalis 2008 11:27 |
| Temos įrankiai | |
| |