mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Portatīvie datori, Mobiles & PDA

Register

Klēpjdatoru All Night

Reply

Thread Tools
Old Septembris 6, 2008, 18:15
Loceklis

Default Klēpjdatoru All Night

Vai tas ir slikti klēpjdatora saglabāt to visu nakti? Man nav sava i-pod, lai es varu atstāt savu klēpjdatoru par naktī, lai es varētu klausīties mūziku kopā ar savu austiņas, kamēr es gulēt.
Old Septembris 7, 2008, 06:19
Donors Group

Ja vien tā ir laba ventilācija (ti, ne pie jums gultā ar spilvenu un sega: D) tā naudas soda apmēru. Daudz cilvēki tās dažādu iemeslu dēļ (lai gan man teikt tās pirmo reizi, kad es dzirdēju kādu sakām: tā, lai viņi varētu klausīties mūziku!)

Piemēram, sevi es diezgan bieži vien atstāj manu desktop darbojas tā, lai tas varētu ierakstīt TV raidījumus, download daudzus failus, uc

Būtībā, ja tā ir pietiekami dzesēšanai, it's fine.
Old Septembris 7, 2008, 07:12
Administrator Group

Es mēdzu atstāt manu desktop uz 24 / 7, lappy nodziest katru nakti un atvienots no maksas.

Laptops ir diezgan īss laiks, jo tā ir bez gaitas viņus 24 / 7 un pārlādēšana akumulatoru.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Septembris 7, 2008, 07:32
Donors Group

Jūs varētu saņemt to izslēdziet auto ar uzdevumu plānotājs.

teikt sākat klausīties pie 12 katru vakaru jūs varētu saņemt to izslēgt ar 1 pateikt, i dont zināt, cik ilgs laiks jums aizmigt vai vienalga: D bet jūs varētu pielāgot numurus suit you.
Old Septembris 7, 2008, 08:16
Moderator Group

Quote:
Originally Posted by duskmon10 View Post
Vai tas ir slikti klēpjdatora saglabāt to visu nakti? Man nav sava i-pod, lai es varu atstāt savu klēpjdatoru par naktī, lai es varētu klausīties mūziku kopā ar savu austiņas, kamēr es gulēt.
Es mēdzu zināt kādu, kurš strangled sevi gulēt ar austiņām collas Es esmu spēcīgi jūs tagad tā tiešām tiešām tiešām slikta ideja gulēt ar tiem collas

Quote:
Laptops ir diezgan īss laiks, jo tā ir bez gaitas viņus 24 / 7 un pārlādēšana akumulatoru.
Man ir daži senie Compaq portatīvo datoru, lai tas WINS un daži citi pakalpojumi mūsu tīklā. Tās ir darbības cieto apmēram gadu, tagad tikai dažas restart Windows atjauninājumiem. Paziņojumā par UPS.

Baterijas knackered gan

Bet es negribētu atstāt dārgu portatīvo datoru par 24 / 7, it īpaši mazo uzņēmumu, kas kļūst ļoti karsti.

Mana sistēma: Aptumsums

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
RAM Operatīvā atmiņa:
OCZ 8GB 800Mhz
Graphics Card (s):
Saphire Radeon 4.850
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):
Lielākā
Optical Drive (s):
Sony al cheapo vienu.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Dzesēšana:
Arktisks Cooler 7 Pro, 3 ja ventilatori.
Tīkla / Internets:
Titan ADSL
Monitor (s):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old Septembris 7, 2008, 10:47
Loceklis

Quote:
Originally Posted by 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
Jūs varētu saņemt to izslēdziet auto ar uzdevumu plānotājs.

teikt sākat klausīties pie 12 katru vakaru jūs varētu saņemt to izslēgt ar 1 pateikt, i dont zināt, cik ilgs laiks jums aizmigt vai vienalga: D bet jūs varētu pielāgot numurus suit you.
Kā man darīt?
Old Septembris 7, 2008, 10:50
Loceklis

Quote:
Originally Posted by serverguy View Post
Es mēdzu zināt kādu, kurš strangled sevi gulēt ar austiņām collas Es esmu spēcīgi jūs tagad tā tiešām tiešām tiešām slikta ideja gulēt ar tiem collas

Man nav īsti ir izvēle. Ja man nav klausīties mūziku naktī nevaru gulēt, jo mans istabas biedrs snores. Ļoti skaļi. Šajā telpā blakus mūsu cilvēki ir sūdzējušies par krākšana. Mūzika ir vienīgā lieta, kas bloķē no trokšņa.
Old Septembris 7, 2008, 10:56
Donors Group

Quote:
Kā man darīt?
Kāda OS are you on?

Lai ko jūs esat uz jūs varat darīt šādi .. bet es neesmu pārliecināts.

Start> * Right click * Computer> Manage

Computer Management Console> System Tools> Uzdevumu plānotājs
Old Septembris 7, 2008, 11:01
Loceklis

Quote:
Originally Posted by 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
Kāda OS are you on?

Lai ko jūs esat uz jūs varat darīt šādi .. bet es neesmu pārliecināts.

Start> * Right click * Computer> Manage

Computer Management Console> System Tools> Uzdevumu plānotājs
Man ir Vista. Es zinu, kā nokļūt uzdevumu plānotāju, es nezinu, ko darīt, ja es esmu tur.
Old Septembris 7, 2008, 11:16
Moderator Group

Quote:
Man nav īsti ir izvēle. Ja man nav klausīties mūziku naktī nevaru gulēt, jo mans istabas biedrs snores. Ļoti skaļi. Šajā telpā blakus mūsu cilvēki ir sūdzējušies par krākšana. Mūzika ir vienīgā lieta, kas bloķē no trokšņa.
Jūsu izvēles.

Reply

Register

Bookmarks