![]() |
|
| |||
| |||
| Vai tas ir slikti klēpjdatora saglabāt to visu nakti? Man nav sava i-pod, lai es varu atstāt savu klēpjdatoru par naktī, lai es varētu klausīties mūziku kopā ar savu austiņas, kamēr es gulēt. |
|
| |||
| |||
| Ja vien tā ir laba ventilācija (ti, ne pie jums gultā ar spilvenu un sega: D) tā naudas soda apmēru. Daudz cilvēki tās dažādu iemeslu dēļ (lai gan man teikt tās pirmo reizi, kad es dzirdēju kādu sakām: tā, lai viņi varētu klausīties mūziku!) Piemēram, sevi es diezgan bieži vien atstāj manu desktop darbojas tā, lai tas varētu ierakstīt TV raidījumus, download daudzus failus, uc Būtībā, ja tā ir pietiekami dzesēšanai, it's fine. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es mēdzu atstāt manu desktop uz 24 / 7, lappy nodziest katru nakti un atvienots no maksas.
| |||
| |||
| Jūs varētu saņemt to izslēdziet auto ar uzdevumu plānotājs. teikt sākat klausīties pie 12 katru vakaru jūs varētu saņemt to izslēgt ar 1 pateikt, i dont zināt, cik ilgs laiks jums aizmigt vai vienalga: D bet jūs varētu pielāgot numurus suit you. |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| Quote:
Quote:
Baterijas knackered gan ![]() Bet es negribētu atstāt dārgu portatīvo datoru par 24 / 7, it īpaši mazo uzņēmumu, kas kļūst ļoti karsti.
|
| |||
| |||
| Kā man darīt? |
|
| |||
| |||
| Man nav īsti ir izvēle. Ja man nav klausīties mūziku naktī nevaru gulēt, jo mans istabas biedrs snores. Ļoti skaļi. Šajā telpā blakus mūsu cilvēki ir sūdzējušies par krākšana. Mūzika ir vienīgā lieta, kas bloķē no trokšņa. |
|
| |||
| |||
| Kāda OS are you on? Lai ko jūs esat uz jūs varat darīt šādi .. bet es neesmu pārliecināts. Start> * Right click * Computer> Manage Computer Management Console> System Tools> Uzdevumu plānotājs |
|
| |||
| |||
| Man ir Vista. Es zinu, kā nokļūt uzdevumu plānotāju, es nezinu, ko darīt, ja es esmu tur. |
|
| |||
| |||
| Jūsu izvēles.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |