![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Czy to jest złe dla laptopa, aby utrzymać ją na całą noc? I don't own an i-pod, więc zostawić na moim laptopie w nocy, aby można było słuchać muzyki z mojej słuchawki, a ja spać. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak długo, jak to ma dobrą wentylację (czyli nie obok Ciebie w łóżku z poduszką i duvet: D) grzywny. Mnóstwo ludzi zrobić z różnych powodów (choć mam do powiedzenia jej po raz pierwszy Słyszałem ktoś powie jej, tak żeby można było słuchać muzyki!)
I podobnie jak ja dość często pozostawiają pulpicie działa tak, że można nagrywać programy telewizyjne, pobierać wiele plików, itp. Zasadniczo, jeżeli posiada wystarczające chłodzenie, it's fine. My System: FordyPC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kiedyś opuścić mój pulpit na 24 / 7, w lappy wykracza poza każdej nocy i odłączony od opłat.
| |||
| |||
| Możesz dostać ono wyłączyć auto z Task Scheduler. powiedzieć uruchomieniu 12pm słuchania w każdej nocy można go wyłączyć przez 1am powiedzieć, ja dont znać jak długo zajmuje Ci zasnąć lub cokolwiek: D, ale można dostosować numery, aby spełnić potrzeby klientów. |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| Cytat:
Cytat:
Baterie knackered choć ![]() Ale to nie pozostawilby drogiego laptopa na 24 / 7, w szczególności małych, że się bardzo gorąca.
|
| |||
| |||
| Cytat:
|
|
| |||
| |||
| Naprawdę nie ma wyboru. Jeśli nie słuchać muzyki w nocy nie mogę spać, ponieważ my room mate snores. Bardzo głośno. Osoby w pokoju obok naszego się skarżył się na chrapanie. Muzyka jest jedyną rzeczą, która blokuje się hałasu. |
|
| |||
| |||
| Co ty na OS? Whatever you're on powinien być w stanie zrobić w następujący sposób .. ale nie jestem pewien. Start> * * Kliknij prawym przyciskiem myszy komputer> Zarządzaj Computer Management Console> Narzędzia systemowe> Harmonogram zadań |
|
| |||
| |||
| Mam Vista. Wiem, jak dotrzeć do harmonogramu zadań, tylko nie wiem co robić, gdy jestem tam. |
|
| |||
| |||
| Twój wybór.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Zakładki |