![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| E rău pentru laptop-ului dvs. să-l păstraţi pe toată noaptea? Eu nu i-o propriul pod, aşa că am concediu meu laptop pe timp de noapte ca să pot asculta muzica mea cu casti in timp ce dormi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atât timp cât are o bună aerisire (de exemplu, nu lângă tine în pat cu o pernă şi carpetă: D) ei bine. O mulţime de oameni o fac din motive diferite (deşi trebuie să spun ei prima dată l-am auzit pe cineva spunând sale astfel încât să poată asculta muzica!)
Ca eu am destul de des concediu desktop execută astfel încât să poată înregistra emisiuni TV, descărcaţi numeroase imagini, etc În principiu, în cazul în care acesta dispune de suficiente de răcire, e bine. Sistemul meu: FordyPC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am folosit pentru a pleca de pe desktop 24 / 7, de lappy se stinge în fiecare noapte şi unplugged de la încărcarea.
| |||
| |||
| Ai putea sa-l aduc a opri auto cu Task Scheduler. spune începe să asculţi la 12 in fiecare seara ai putea sa-l aduc pentru a opri de 1am spun, i dont ştiu cât timp este nevoie de tine pentru a adormi sau orice altceva: D dar ai putea regla de numere pentru a se potrivi cu tine. |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| Citat:
Citat:
Bateriile înfrânti deşi ![]() Dar nu as pleca de pe un laptop scump 24 / 7, în special cele mici, care primesc foarte cald.
|
| |||
| |||
| Citat:
|
|
| |||
| |||
| Eu nu prea am de ales. Dacă nu asculta muzica pe timp de noapte nu pot dormi deoarece camera mea colega snores. Foarte tare. De persoane în camera de lângă a noastră s-au plâns cu privire la sforăit. Muzica este singurul lucru care blochează afară de zgomot. |
|
| |||
| |||
| Ce sistem de operare sunt pe tine? Indiferent ca esti pe tine ar trebui să aibă posibilitatea de a face după cum urmează .. dar nu sunt sigur. Start> click dreapta * * Computer> Administrare Computer Management Console> System Tools> Task Scheduler |
|
| |||
| |||
| Citat:
|
|
| |||
| |||
| Citat:
__________________ serverguy |