![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Je to zlé pre svoj notebook, aby ju na celú noc? Nejsem majiteľom i-pod, tak som opustiť svoj laptop, na noc, aby som mohol počúvať hudbu s moju hlavu, keď som spať. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako dlho, ako to má dobré vetranie (tj nie hneď vedľa vás v posteli s vankúšom a duvet: D) pokuty. Veľa ľudí to z rôznych dôvodov (aj keď musím povedať svoj prvýkrát som počul niekto povedať svoje áno môžu počúvať hudbu!)
Stejně jako já jsem docela často opustiť svoj desktopu beží tak, aby bolo možné nahrávať televízne programy, sťahovať početné súbory, atď V zásade, ak má dostatočné chladenie, je to v pohode. Môj systém: FordyPC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Použil som na dovolenke môjho desktopu na 24 / 7, v Lappy zájde každý večer a Unplugged od poplatkov.
| |||
| |||
| Mohli by ste ho vypnúť auto s úlohou plánovača. hovoria začnete počúvať na 12pm každý večer mohli ste ho vypnúť pomocou 1am hovoria, i dont vedieť, ako dlho to trvá vám zaspať alebo co: D ale môžete upraviť množstvo, aby Vám. |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| Citácia:
Citácia:
Batérie knackered keď ![]() Ale ja som nechcel opustiť drahý notebook na 24 / 7, najmä tie malé, ktoré si veľmi horúce.
|
| |||
| |||
| Ako to urobiť? |
|
| |||
| |||
| Nechcem really majú na výber. Ak nemám počúvať hudbu v noci nemôžem spať, pretože môj izba mate snores. Veľmi hlasno. Ľudí v miestnosti vedľa našich mať sťažovala na chrápanie. Muzika je to jediná vec, ktorá blokuje z hluku. |
|
| |||
| |||
| Čo sa vám na OS? Či už ste na by ste mali byť schopní urobiť takto .. ale nie som si istý. Štart> kliknite pravým tlačidlom myši * * počítač> Spravovať Počítačové Management Console> Systémové nástroje> Plánovač úloh |
|
| |||
| |||
| Mám Vista. Viem, ako sa dostať k úlohe plánovač, len nevedia, čo robiť potom, čo som tam. |
|
| |||
| |||
| Vaša voľba.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Bude, 79 Differance v Laptop Power WIFI vplyv na moju notebooku? | Haun | Prípady & Napájacie zdroje | 2 | 1.listopadu 2009 20:55 |
| Problémy s pripojením na 360 Laptop k internetu a LAN pre PC notebook | navnut | Siete, Modemy & VoIP | 24 | 12. apríla 2009 07:14 |
| Laptop chladenie, laptop, kým v pytli | pest79456 | Notebooky, Mobily a PDA | 8 | 30. December 2008 18:39 |
| Moja PSU šel sumet * * posledná noc ... | pandahead | Prípady & Napájacie zdroje | 79 | 6. októbra 2008 11:27 |
| Thread Tools | |
| |