az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Dizüstü bilgisayarlar, PDA'lar ve Mobiles

Register

Dizüstü Her gece

Reply

Konu Araçları
Old 6. Eylül 2008, 18:15
Üye Grubu

Dizüstü bilgisayarınızı kötü için mi bütün gece onu korumak için? Bir I don't own-POD ben üzerinde gece benim laptop bırakmak Ben uyku ben müzik için kulaklık ile dinleyebilirsiniz.
Old 7. Eylül 2008, 06:19
Bağış Grubu

Uzun gibi iyi havalandırma vardır (size yatakta bir yastık ve duvet: D yanında değil) kendi güzel yani. Insan Çok çeşitli nedenlerle bunu yapmak (her ne kadar ben birinin kendi böylece müzik dinleyebilirsiniz söylüyorlar duymuşsunuzdur onun ilk defa itiraf etmeliyim!)

Ben kendim gibi oldukça sık masaüstü böylece, download çok sayıda dosya, vb TV şovları kaydedebilirsiniz çalışmasına izin ver

Temel olarak, eğer yeterli soğutma varsa, bu sorun yoktu.
Old 7. Eylül 2008, 07:12
Yönetici Grubu

Ben 24 masaüstü bırakmak için kullanılan / 7, the lappy her gece söner ve şarj kimden unplugged.

Dizüstü bilgisayarlar çok kısa ömürlü olması gibi bunların 24 / 7 çalışan ve batarya aşırı olmadan.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 7. Eylül 2008, 07:32
Bağış Grubu

Sen Görev Zamanlayıcı ile otomatik kapatmak alabilir.

siz 12 her gece onu 1 ile kapatmak için söylüyorlar alabilir dinleme başlatmak söyleyin, ben ne kadar sen uyurken veya ne olursa olsun: D ama size uygun numaraları ayarlamak olabilir düşüş sürer bilmiyorduysanız.
Old 7. Eylül 2008, 08:16
Moderatör Grubu

Alıntı:
Originally Posted by duskmon10 View Post
Dizüstü bilgisayarınızı kötü için mi bütün gece onu korumak için? Bir I don't own-POD ben üzerinde gece benim laptop bırakmak Ben uyku ben müzik için kulaklık ile dinleyebilirsiniz.
Birisi olan kendileri kulaklık ile uyku strangled in onları şimdi in uyku için gerçekten gerçekten çok kötü bir fikir size anlatıyorum biliyor için kullanılır

Alıntı:
Dizüstü bilgisayarlar çok kısa ömürlü olması gibi bunların 24 / 7 çalışan ve batarya aşırı olmadan.
Ben bu ağ üzerinde WINS ve birkaç diğer hizmetler bu bazı eski Compaq dizüstü bilgisayar var. Bu sağlam bir yıl artık Windows Güncellemeleri birkaç yeniden birlikte çalışıyordu. Bu KGK üzerinde.

Piller ama çok yorgun

Ama on 24 pahalı bir dizüstü bırakmak değildir / 7, çok sıcak almak özellikle küçük olanları.

Benim Sistemi: Eclipse

İşlemci (ler):
Intel C2D E7200 OC'd 3.6Ghz @
Anakart:
Asus P5Q Pro
RAM hafıza:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafik Kartı (ler):
Saphire Radeon 4850
Ses Kartı:
Onboard
Sabit Disk (ler):
Vast
Optik Sürücü (ler):
Sony El cheapo biri.
Case / PSU:
ANTEC Three Hundred
Soğutma:
Arctic Soğutucu 7 Pro 3 durumda fanlar.
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Titan ADSL
Monitör (ler):
Çift 19 "LCD
İşletim Sistemi (ler):
XP SP3
Old 7. Eylül 2008, 10:47
Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
Sen Görev Zamanlayıcı ile otomatik kapatmak alabilir.

siz 12 her gece onu 1 ile kapatmak için söylüyorlar alabilir dinleme başlatmak söyleyin, ben ne kadar sen uyurken veya ne olursa olsun: D ama size uygun numaraları ayarlamak olabilir düşüş sürer bilmiyorduysanız.
Bunu nasıl yaparım?
Old 7. Eylül 2008, 10:50
Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by serverguy View Post
Birisi olan kendileri kulaklık ile uyku strangled in onları şimdi in uyku için gerçekten gerçekten çok kötü bir fikir size anlatıyorum biliyor için kullanılır

Gerçekten bir seçenek yok. Eğer müzik gece I can't sleep dinlemek çünkü benim oda arkadaşı snores. Çok yüksek sesle. Oda bizim yanındaki insanlar şikayet var gırgır. Müzik olan tek şey, gürültü blok dışarı.
Old 7. Eylül 2008, 10:56
Bağış Grubu

Alıntı:
Bunu nasıl yaparım?
İşletim Sistemi üzerinde ne var?

Ne gibi .. şöyle yapmak gerekir üzerinde olduğunuzda ama emin değilim.

Başlat> * sağ tıklayın * Bilgisayar> Yönet

Bilgisayar Yönetimi Konsolu> Sistem Araçları> Görev Zamanlayıcısı
Old 7. Eylül 2008, 11:01
Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
İşletim Sistemi üzerinde ne var?

Ne gibi .. şöyle yapmak gerekir üzerinde olduğunuzda ama emin değilim.

Başlat> * sağ tıklayın * Bilgisayar> Yönet

Bilgisayar Yönetimi Konsolu> Sistem Araçları> Görev Zamanlayıcısı
Ben uzak manzara var. Nasıl Görev Zamanlayıcısı almak için biliyorum, ben sadece bir kez orada yaşıyorum ne yapacağımı bilmiyorum.
Old 7. Eylül 2008, 11:16
Moderatör Grubu

Alıntı:
Gerçekten bir seçenek yok. Eğer müzik gece I can't sleep dinlemek çünkü benim oda arkadaşı snores. Çok yüksek sesle. Oda bizim yanındaki insanlar şikayet var gırgır. Müzik olan tek şey, gürültü blok dışarı.
Istediğiniz.

Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından