![]() |
|
| |||
| |||
| Dizüstü bilgisayarınızı kötü için mi bütün gece onu korumak için? Bir I don't own-POD ben üzerinde gece benim laptop bırakmak Ben uyku ben müzik için kulaklık ile dinleyebilirsiniz. |
|
| |||
| |||
| Uzun gibi iyi havalandırma vardır (size yatakta bir yastık ve duvet: D yanında değil) kendi güzel yani. Insan Çok çeşitli nedenlerle bunu yapmak (her ne kadar ben birinin kendi böylece müzik dinleyebilirsiniz söylüyorlar duymuşsunuzdur onun ilk defa itiraf etmeliyim!) Ben kendim gibi oldukça sık masaüstü böylece, download çok sayıda dosya, vb TV şovları kaydedebilirsiniz çalışmasına izin ver Temel olarak, eğer yeterli soğutma varsa, bu sorun yoktu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben 24 masaüstü bırakmak için kullanılan / 7, the lappy her gece söner ve şarj kimden unplugged.
| |||
| |||
| Sen Görev Zamanlayıcı ile otomatik kapatmak alabilir. siz 12 her gece onu 1 ile kapatmak için söylüyorlar alabilir dinleme başlatmak söyleyin, ben ne kadar sen uyurken veya ne olursa olsun: D ama size uygun numaraları ayarlamak olabilir düşüş sürer bilmiyorduysanız. |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| Alıntı:
Alıntı:
Piller ama çok yorgun ![]() Ama on 24 pahalı bir dizüstü bırakmak değildir / 7, çok sıcak almak özellikle küçük olanları.
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| Gerçekten bir seçenek yok. Eğer müzik gece I can't sleep dinlemek çünkü benim oda arkadaşı snores. Çok yüksek sesle. Oda bizim yanındaki insanlar şikayet var gırgır. Müzik olan tek şey, gürültü blok dışarı. |
|
| |||
| |||
| İşletim Sistemi üzerinde ne var? Ne gibi .. şöyle yapmak gerekir üzerinde olduğunuzda ama emin değilim. Başlat> * sağ tıklayın * Bilgisayar> Yönet Bilgisayar Yönetimi Konsolu> Sistem Araçları> Görev Zamanlayıcısı |
|
| |||
| |||
| Ben uzak manzara var. Nasıl Görev Zamanlayıcısı almak için biliyorum, ben sadece bir kez orada yaşıyorum ne yapacağımı bilmiyorum. |
|
| |||
| |||
| Istediğiniz.
__________________ serverguy |