менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Ноутбуки, КПК & Mobiles

Register

Ноутбук на всю ніч

Reply

Різьба Інструменти
Old 6 вересня 2008, 18:15
Член групи

Хіба погано для вашого ноутбука, щоб тримати його на всю ніч? Я не є власником I-Pod так що я залишаю моїм ноутбуком в нічний час, щоб я міг слухати музику зі своїми навушниками, а я спати.
Old 7 вересня 2008, 06:19
Донор групи

Поки вона має гарну вентиляцію (тобто не поруч з вами в ліжку, подушки і ковдри: D) її штрафом. Багато людей роблять це з різних причин (хоча я повинен сказати, її перший раз, коли я чув кого-то сказати своїм, щоб вони могли слухати музику!)

Як себе я досить часто залишити мій робочий стіл, запущений з тим щоб вона дозволяє записувати телепередачі, завантажувати різні файли і т.д.

В основному, якщо у нього достатнього охолодження, це добре.
Old 7 вересня 2008, 07:12
Адміністратор групи

Раніше я залишу мій робочий стіл на 24 / 7, lappy йде кожну ніч і відключений від зарядки.

Ноутбуки мають досить коротке життя, як без них працює 24 / 7 і надлишковий заряд акумулятора.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 7 вересня 2008, 07:32
Донор групи

Ви можете отримати його відключити авто з планувальником завдань.

Say You Listening Початок о 12 вечора кожен вечір ви можете отримати його відключити від 1 ранку сказати, я не знаю як довго вам заснути або як: D але ви можете налаштувати номери для вашої зручності.
Old 7 вересня 2008, 08:16
Модератор групи

Цитата:
Спочатку Написав duskmon10 View Post
Хіба погано для вашого ноутбука, щоб тримати його на всю ніч? Я не є власником I-Pod так що я залишаю моїм ноутбуком в нічний час, щоб я міг слухати музику зі своїми навушниками, а я спати.
Я знав чоловіка, який задушив собі спав з навушниками дюйма я кажу вам зараз її дійсно насправді дуже погана ідея спати з ними дюйма

Цитата:
Ноутбуки мають досить коротке життя, як без них працює 24 / 7 і надлишковий заряд акумулятора.
У мене є деякі стародавні Ноутбук Compaq, що робить перемоги і деякі інші послуги в нашій мережі. Її було твердо працює близько року тепер лише кілька перезавантаження для оновлення Windows. Її на ДБЖ.

Виснажений хоча батареї

Але я б не залишити дорогим ноутбуком на 24 / 7, особливо маленькі, що дуже сильно нагріватися.

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Old 7 вересня 2008, 10:47
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав 4D (Fordy (Форд) Оллі View Post
Ви можете отримати його відключити авто з планувальником завдань.

Say You Listening Початок о 12 вечора кожен вечір ви можете отримати його відключити від 1 ранку сказати, я не знаю як довго вам заснути або як: D але ви можете налаштувати номери для вашої зручності.
Як мені це зробити?
Old 7 вересня 2008, 10:50
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав serverguy View Post
Я знав чоловіка, який задушив собі спав з навушниками дюйма я кажу вам зараз її дійсно насправді дуже погана ідея спати з ними дюйма

Я дійсно не було вибору. Якщо я не слухаю музику ночами спати не можу, тому що мій хропіння Room Mate. Дуже голосно. Людей у кімнаті поруч з нашим скаржаться на хропіння. Музика єдина річ, яка блокує шум.
Old 7 вересня 2008, 10:56
Донор групи

Цитата:
Як мені це зробити?
Якою ОС ви стороні?

Що б ви не на вас повинна бути в змозі зробити наступні .. але я не впевнений.

Початок> * * Right Click комп'ютер> Керування

Консоль "Управління комп'ютером> System Tools> Планувальник завдань
Old 7 вересня 2008, 11:01
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав 4D (Fordy (Форд) Оллі View Post
Якою ОС ви стороні?

Що б ви не на вас повинна бути в змозі зробити наступні .. але я не впевнений.

Початок> * * Right Click комп'ютер> Керування

Консоль "Управління комп'ютером> System Tools> Планувальник завдань
У мене Vista. Я знаю, як дістатися до Task Scheduler, я просто не знаю, що робити, коли я там.
Old 7 вересня 2008, 11:16
Модератор групи

Цитата:
Я дійсно не було вибору. Якщо я не слухаю музику ночами спати не можу, тому що мій хропіння Room Mate. Дуже голосно. Людей у кімнаті поруч з нашим скаржаться на хропіння. Музика єдина річ, яка блокує шум.
Ваш вибір.

Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.