![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Хіба погано для вашого ноутбука, щоб тримати його на всю ніч? Я не є власником I-Pod так що я залишаю моїм ноутбуком в нічний час, щоб я міг слухати музику зі своїми навушниками, а я спати. |
|
| |||
| |||
| Поки вона має гарну вентиляцію (тобто не поруч з вами в ліжку, подушки і ковдри: D) її штрафом. Багато людей роблять це з різних причин (хоча я повинен сказати, її перший раз, коли я чув кого-то сказати своїм, щоб вони могли слухати музику!) Як себе я досить часто залишити мій робочий стіл, запущений з тим щоб вона дозволяє записувати телепередачі, завантажувати різні файли і т.д. В основному, якщо у нього достатнього охолодження, це добре. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Раніше я залишу мій робочий стіл на 24 / 7, lappy йде кожну ніч і відключений від зарядки.
| |||
| |||
| Ви можете отримати його відключити авто з планувальником завдань. Say You Listening Початок о 12 вечора кожен вечір ви можете отримати його відключити від 1 ранку сказати, я не знаю як довго вам заснути або як: D але ви можете налаштувати номери для вашої зручності. |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| Цитата:
Цитата:
Виснажений хоча батареї ![]() Але я б не залишити дорогим ноутбуком на 24 / 7, особливо маленькі, що дуже сильно нагріватися.
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Я дійсно не було вибору. Якщо я не слухаю музику ночами спати не можу, тому що мій хропіння Room Mate. Дуже голосно. Людей у кімнаті поруч з нашим скаржаться на хропіння. Музика єдина річ, яка блокує шум. |
|
| |||
| |||
| Якою ОС ви стороні? Що б ви не на вас повинна бути в змозі зробити наступні .. але я не впевнений. Початок> * * Right Click комп'ютер> Керування Консоль "Управління комп'ютером> System Tools> Планувальник завдань |
|
| |||
| |||
| У мене Vista. Я знаю, як дістатися до Task Scheduler, я просто не знаю, що робити, коли я там. |
|
| |||
| |||
| Ваш вибір.
__________________ serverguy |