![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз арго включа моя лаптоп с батерия, трябва да поставите в мрежата, когато се вземат мрежата на лаптопа се изключва веднага. Батерията Прецакани? Айв преминаха през Power Options и всичко изглежда добре
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мда, батерия няма половинка.
| |||
| |||
| вярно, че колкото DONT Аз мисля, че някога са го изпълним на батерията в продължение на повече от 10 минути. Наздраве Дейв! |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Лаптоп затваря с батерията на | muzna | Лаптопи, Mobiles & текст | 2 | 27 Юни 2009 11:34 |
| Лаптоп батерия Калибриране | agtjev | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 14 Юни 2009 04:10 |
| Лаптоп на батерията не се разпознава. | SlapnutSkits | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 29-ти септември 2008 05:36 |
| Мисля, че ми лаптоп батерията е прецакана | HistoryGirl | Лаптопи, Mobiles & текст | 4 | 4 Март 2008 13:51 |
| Лаптоп батерия Деактивиране | vk3fcll | Лаптопи, Mobiles & текст | 5 | 21 Jan 2008 07:00 |
| Нишка Инструменти | |
| |