![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I cant obrátit na mém notebooku pomocí baterie, mám dát do sítě, když jsem si sítű notebooku vypne okamžitě. Baterie knackered? IVE prošla moc možností a to všechno vypadá dobře
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo, baterie pryč kámo.
| |||
| |||
| ano myslel tak i dont think i někdy spustit na baterie déle než 10 minut. nazdraví Dave! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Notebook vypne se baterie | muzna | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 27. červen 2009 11:34 |
| Kalibrace baterie notebooku | agtjev | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 14. června 2009 04:10 |
| Baterie notebooku nebyla rozpoznána. | SlapnutSkits | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 29. Září 2008 05:36 |
| Myslím, že můj laptop baterie je v háji | HistoryGirl | Notebooky, Mobily a PDA | 4 | 4. březen 2008 13:51 |
| Laptop Baterie Zakázat | vk3fcll | Notebooky, Mobily a PDA | 5 | 21 ledna 2008 07:00 |
| Thread Nástroje | |
| |