![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I επίκλισης σειρά μου μέσω laptop μπαταρία, θα πρέπει να τεθούν σε δίκτυο, όταν πάρουν το δίκτυο το laptop σβήνει αμέσως. knackered μπαταρία; IVE περάσει εξουσία επιλογές και όλα φαίνεται καλό
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι, πάει mate μπαταρία.
Οι φθείρονται γρήγορα, όπως οι περισσότεροι άνθρωποι εγκαταλείπουν το δίκτυο στις 24 / 7. Αυτό σταματά την ποδηλασία κυττάρων, ώστε στο μέλλον μέχρι τέλους και να εκτελέσετε σωστά πριν από τη χρέωση ξανά. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| Μάλιστα νόμιζα τόσο i dont πιστεύω έχω ποτέ το εκτελέσετε από τη μπαταρία για περισσότερο από 10 λεπτά. cheers Dave! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Laptop κλείνει Off με μπαταρία σε | muzna | Laptops, Κινητά & PDA | 2 | 27 Ιουν 2009 11:34 |
| Laptop Battery Βαθμονόμηση | agtjev | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 14 Ιουν 2009 04:10 |
| Laptop Battery δεν αναγνωρίζεται. | SlapnutSkits | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 29η Σεπ 2008 05:36 |
| Νομίζω ότι ο φορητός υπολογιστής της μπαταρίας είναι βιδωτά | HistoryGirl | Laptops, Κινητά & PDA | 4 | 4η Μαρ 2008 13:51 |
| Laptop Battery Disable | vk3fcll | Laptops, Κινητά & PDA | 5 | 21 Ιαν 2008 07:00 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |