![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ЈА лицемјерје скренути на мој лаптоп преко батерија, морам ставити у струју, кад ми узму струје у лаптоп се искључује одмах. Батерија кнацкеред? Иве прошла власт опције и то све изгледа добро
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ыуп, батерија отисла другарица.
| |||
| |||
| Да мислио колико ја донт мислити сам икада покрените га је батерија за више од 10 минута. Даве наздравље! |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Лаптоп затворити Искључено са батерије | музна | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 2 | 27. јуна 2009 11:34 |
| Лаптоп Баттеры Калибрација | агтјев | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 1 | 14. јуна 2009 04:10 |
| Лаптоп Баттеры Не признати. | СлапнутСкитс | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 1 | 29. сеп 2008 05:36 |
| Мислим да мој лаптоп батерија пијан | ХисторыГирл | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 4 | 4 март 2008 13:51 |
| Лаптоп Баттеры Дисабле | вк3фцлл | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 5 | 21 јануар 2008 07:00 |
| Тхреад Тоолс | |
| |