![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я нахиляє свою чергу, на моєму ноутбуці через батарею, я повинен поставити в мережі, коли я беру з мережі ноутбук вимикається відразу. виснажений батареї? Ive пережили параметри електроживлення, і все це добре виглядає
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yup, батареї Gone Mate.
| |||
| |||
| Та так і думав Dont Я думаю, що я коли-небудь запускати його від батареї більше 10 хвилин. Cheers Dave! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Ноутбук вимикається з акумулятора В | muzna | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 27 червня 2009 11:34 |
| Акумулятор ноутбука калібрування | agtjev | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 14 червня 2009 04:10 |
| Акумулятор ноутбука не зізнається. | SlapnutSkits | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 29 вересня 2008 05:36 |
| Я думаю, угвинчується мій ноутбук батареї | HistoryGirl | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 4 | 4 березня 2008 13:51 |
| Акумулятор ноутбука Вимкнути | vk3fcll | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 5 | 21 січня 2008 07:00 |
| Різьба Інструменти | |
| |