![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здрасти,
Имам лаптоп и батерията е забранено ... Сега как аз мога да го включите отново??? Аз опитах чрез силата настройки и сега са имали късмет. Може ли да се помогне PLS Лаптоп Информация: Windows XP Compaq Presario 2500 Моята система: Коен
|
|
| |||
| |||
| Не, че бихте могли да направите това! Сигурен ли сте? Дали тя не е мъртва батерия?
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Ами аз не съм сигурен, че ще се опитам да погледна |
|
| |||
| |||
| Ако оставите мрежата мощност свързани пълно работно време, вашата батерия не обикновено последно време!
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Да ... Знам, че ... Сега баща ми взе батерията се векове назад. Отидох да го върна и той няма да работи ... Сега, преди да е взел това той е работил добре .... |
|
| |||
| |||
| Аз имали Acer, че върши това. Дали не я използвате за известно време и батерията отиде мъртъв, unchargably мъртъв.