![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nazdar,
Mám notebook a baterie byla zakázána ... hned jak jsem si mohl znovu? jsem se pokusil pomocí nastavení napájení a měli dnes štěstí. Mohl bych dostat pls pomozte Laptop informace: Windows XP Compaq Presario 2500 Můj systém: Cohen
|
|
| |||
| |||
| Nevěděli byste mohli udělat! Jste si jisti? Není to mrtvé baterie?
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Tak si nejsem jistý, a zkusím se podívat |
|
| |||
| |||
| Pokud necháte síťového napájení připojených na plný úvazek, že vaše baterie není obecně trvat dlouho!
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Jo ... Já vím, že ... teď i můj otec vzal baterii z věků dávno. i šel, aby jej zpět a to nebude fungovat ... teď před sebou vzal to bylo v pořádku .... |
|
| |||
| |||
| Měl jsem Acer, že to udělal. Nevyužila ji po určitou dobu a baterie šel mrtvých, unchargably mrtvých.
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Kalibrace baterie notebooku | agtjev | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 14. června 2009 04:10 |
| Baterie notebooku nebyla rozpoznána. | SlapnutSkits | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 29. Září 2008 05:36 |
| Laptop baterie ..... ne nabíjení | dfr200764 | Notebooky, Mobily a PDA | 10 | 18. Září 2008 10:44 |
| Myslím, že můj laptop baterie je v háji | HistoryGirl | Notebooky, Mobily a PDA | 4 | 4. březen 2008 13:51 |
| Laptop baterie | mrdaveyk | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 25. listopadu 2007 16:52 |
| Thread Nástroje | |
| |