![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια σου,
Έχω ένα laptop και η μπαταρία έχει απενεργοποιηθεί ... τώρα πώς θ επιτρέψει να κάνω ξανά;;; Εγώ προσπάθησα, μέσω της εξουσίας και ρυθμίσεις είχαν πλέον την τύχη. Θα ήθελα να έχουν κάποια βοήθεια pls Laptop Πληροφορίες: Windows XP Compaq Presario 2500 Το σύστημά μου: Cohen
|
|
| |||
| |||
| Μήπως δεν γνωρίζουν ότι θα μπορούσατε να το κάνετε! Είσαι σίγουρος; Δεν είναι μια νεκρή μπαταρία;
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν δεν είμαι σίγουρος ότι θα προσπαθήσω και ρίξτε μια ματιά |
|
| |||
| |||
| Αν αφήσετε το ρεύμα που συνδέονται με πλήρη απασχόληση, την μπαταρία δεν είναι γενικά πολύ καιρό!
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Ναι ... Ξέρω ότι ... Τώρα ο μπαμπάς μου πήρε την μπαταρία ορίζονται αιωνιότητα. Πήγα να τη θέσει και πάλι σε αυτό δεν θα λειτουργήσει ... τώρα πριν πήρε έξω ήταν εργασίας πρόστιμο .... |
|
| |||
| |||
| Είχα την Acer ότι έκανες. Μήπως δεν το χρησιμοποιούν για κάποιο χρονικό διάστημα και η μπαταρία πήγε νεκρό, unchargably νεκρός.