![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szia,
Nekem van egy laptop és az akkumulátor le van tiltva ... Most, hogy én tudom, hogy már megint??? Megpróbáltam a teljesítménybeállítások, és most a szerencse. Could I pls van egy kis segítség Laptop információ: Windows XP Compaq Presario 2500 My System: Cohen
|
|
| |||
| |||
| Nem tudom, hogy lehet csinálni! Biztos vagy benne? Hát nem egy halott akkumulátor?
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Hát nem vagyok biztos megpróbálom, és egy pillantást |
|
| |||
| |||
| Ha hagyjuk az elektromos csatlakozó a teljes időt, az akkumulátor általában nem tart sokáig!
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Igen ... Tudom, hogy ... Most az apám volt az akkumulátort a korosztály ezelőtt. Elmentem tedd vissza, és nem dolgozik ... Most előtt vette ki, hogy szép munka volt .... |
|
| |||
| |||
| Volt olyan, hogy az Acer tette. Nem használja egy ideje, és az akkumulátor ment meghalt, unchargably meghalt.