![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Labas,
Turiu nešiojamąjį kompiuterį ir baterijos buvo išjungta ... dabar kaip aš galiu, kad jis vėl? Aš išbandžiau per galios parametrus ir turėjo dabar laimės. Ar galiu pls turi tam Pagalba Laptop Informacija: Windows XP Compaq Presario 2.500 Mano sistema: Cohen
|
|
| |||
| |||
| Ar nežinote, galite tai padaryti! Ar tikrai? Ar tai ne miręs baterija?
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Well I'm not sure i will try ir turi atrodyti |
|
| |||
| |||
| Jei paliksite maitinimo prijungti visą laiką, jūsų baterija nėra paprastai trunka ilgai!
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Yeah ... Žinau, kad ... Dabar mano tėvas paėmė iš akumuliatoriaus amžių atgal. aš įdėti ją atgal, ir tai neveiks ... Dabar prieš jį paėmė iš jos dirbo gerai .... |
|
| |||
| |||
| Turėjau Acer kad tai padarė. Nebuvo naudoti tam tikrą laiką ir baterijos išvyko miręs, unchargably mirę.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Laptop Battery kalibravimas | agtjev | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | Birželis 14, 2009 04:10 |
| Laptop Battery neatpažįstamas. | SlapnutSkits | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | 29 rugsėjis 2008 05:36 |
| Laptop Battery ..... neįkraunamas | dfr200764 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 10 | 18 rugsėjis 2008 10:44 |
| Manau, kad mano nešiojamojo kompiuterio baterija yra prisukamas | HistoryGirl | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 4 | 4 kovas 2008 13:51 |
| Laptop Battery | mrdaveyk | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 2 | Lapkritis 25, 2007 16:52 |
| Temos įrankiai | |
| |