![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Salut,
Am un laptop si bateria a fost dezactivat ... acum cum am face-o din nou i permite? Am încercat, prin puterea de setări şi acum au avut noroc. Aş putea fi de ajutor pls Laptop Informatii: Windows XP Compaq Presario 2500 Sistemul meu: Cohen
|
|
| |||
| |||
| Nu ştiu ce ar putea face asta! Esti sigur? Nu e un mort bateria?
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| |||
| |||
| Pai nu sunt sigur că am să încerc şi trebuie să aruncaţi o privire |
|
| |||
| |||
| Dacă lăsaţi putere conectate la reţea cu normă întreagă, vă bateria nu general ultimul timp!
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| |||
| |||
| Da ... Stiu ca ... Acum tatal meu a avut bateria afară de ani în urmă. M-am dus să-l înapoi în ea şi nu va funcţiona ... Acum, înainte de a luat-o a fost de lucru bine .... |
|
| |||
| |||
| Am avut un Acer, care a făcut asta. Nu a folosit-o pentru o anumită perioadă de timp şi bateria a fost mort, unchargably mort.