![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nazdar,
Mám notebook a batéria bola zakázaná ... hneď ako som si mohol znovu? som sa pokúsil pomocou nastavenia napájania a mali dnes šťastie. Mohl bych dostat pls pomozte Laptop informácie: Windows XP Compaq Presario 2500 Môj systém: Cohen
|
|
| |||
| |||
| Nevedeli by ste mohli urobiť! Ste si istí? Nie je to mŕtve batérie?
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Tak si nejsem jistý, a skúsim sa pozrieť |
|
| |||
| |||
| Ak necháte sieťového napájanie pripojených na plný úväzok, že vaša batéria nie je všeobecne trvať dlho!
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Jo ... Já vím, že ... teraz aj môj otec vzal batériu z vekov dávno. i šel, aby ho späť a to nebude fungovať ... teraz pred sebou vzal to bolo v poriadku .... |
|
| |||
| |||
| Mal som Acer, že to urobil. Nevyužila ju po určitú dobu a batérie šel mŕtvych, unchargably mŕtvych.
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Kalibrácia batérie notebooku | agtjev | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 14. júna 2009 04:10 |
| Batérie notebooku nebola rozpoznaná. | SlapnutSkits | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 29. September 2008 05:36 |
| Laptop batérie ..... ne nabíjanie | dfr200764 | Notebooky, Mobily a PDA | 10 | 18. September 2008 10:44 |
| Myslím, že môj laptop batérie je v háji | HistoryGirl | Notebooky, Mobily a PDA | 4 | 4. marec 2008 13:51 |
| Laptop batérie | mrdaveyk | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 25. novembra 2007 16:52 |
| Thread Tools | |
| |