![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здраво,
Имам лаптоп и батерија је онемогућен ... сада како сам ја то опет омогућити? Покушао сам преко подешавања напајања и сада имали среће. Могу ли да имају неки плс хелп Лаптоп Информације: Уиндоус КСП Компаније Цомпак Пресарио 2500 Мы Сыстем: Цохен
|
|
| |||
| |||
| Нису знали да можете учинити! Јесте ли сигурни? Није ли мртав акумулатор?
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| Па нисам сигуран ћу пробати и имати формат |
|
| |||
| |||
| Ако оставите маинс поуер стално спојен, ваша батерија није обично трају дуго!
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| Аха ... Знам да ... мој тата сад сам узео батерију из узраста аго. ЈА је отишао да га врати у и неће да раде ... сада пре узе га је фино раде .... |
|
| |||
| |||
| И имао је Ацер који је то учинио. Није га користити неко време и оде акумулатор мртав, унцхаргаблы мртав.
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Лаптоп Баттеры Калибрација | агтјев | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 1 | 14. јуна 2009 04:10 |
| Лаптоп Баттеры Не признати. | СлапнутСкитс | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 1 | 29. сеп 2008 05:36 |
| Лаптоп не пуните батерију ..... | дфр200764 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 10 | 18. сеп 2008 10:44 |
| Мислим да мој лаптоп батерија пијан | ХисторыГирл | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 4 | 4 март 2008 13:51 |
| Лаптоп батерија | мрдавеык | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 2 | 25 новембар 2007 16:52 |
| Тхреад Тоолс | |
| |