![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт,
У мене є ноутбук і акумулятор був відключений ... Зараз, як я включити його знову?? Я пробував через налаштування харчування і тепер удача. Чи міг я PLS мати деяку допомогу Ноутбук інформація: Windows XP Compaq Presario 2500 Моя система: Коен
|
|
| |||
| |||
| Чи не знаю, що ти міг зробити це! Ви впевнені? Хіба це не мертвий акумулятор?
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Ну, я не впевнений, я постараюся подивитися |
|
| |||
| |||
| Якщо ви залишите Електроживлення пов'язано повний робочий день, акумулятор як правило, не надовго!
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Да ... Я знаю, що ... Тепер я батько взяв батарею з сто років тому. Я пішов до поклав його назад і вона не буде працювати ... Тепер, перш ніж він вийняв її було працює нормально .... |
|
| |||
| |||
| Я Acer, що зробив це. Не використовувати його протягом деякого часу і акумулятор заглухли, unchargably мертвий.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Акумулятор ноутбука калібрування | agtjev | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 14 червня 2009 04:10 |
| Акумулятор ноутбука не зізнається. | SlapnutSkits | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 29 вересня 2008 05:36 |
| Акумулятор ноутбука ..... не заряджається | dfr200764 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 10 | 18 вересня 2008 10:44 |
| Я думаю, угвинчується мій ноутбук батареї | HistoryGirl | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 4 | 4 березня 2008 13:51 |
| Акумулятор ноутбука | mrdaveyk | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 25 листопада 2007 16:52 |
| Різьба Інструменти | |
| |