![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз просто имам втора ръка лаптоп батерия в ценово предложение, за да се опитам да спестят пари - малко на риск Съгласен съм, но все пак там сте. Аз включен в моя Dell Inspiron 1000 - начисляването светлината didn't хайде, но той показа, че той призна батерията на властта опции папка (в контролния панел) и доказаха, че на зареждането. Оставих го за таксуване цял следобед. Опитах се да работите с лаптоп само с батерията на лаптопа и booted първоначално след това просто го изключите, вероятно, поради липсата на властта? Има вероятност тя да бъде Duff батерия или трябва да се коригират всички настройки навсякъде, за да го командва? Подмяна на батерията е идентична с последната. благодарности Декан |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| От това, че звучи като батерията е мъртъв. Аз ще се опитам да го disscharge колкото е възможно, на първо място, след което charde пак, как сте запознат с електрониката?
| |||
| |||
| С ниво във физиката, опитайте с мен! (но това беше обратно през 1982 г.!). Естествено, това е втората батерия и са закупили за този лаптоп и съм бързо губят търпение. Th д късно един било казано да се работи! Отказвам да плати £ 50 - £ 60 за съвсем нова, но DONT искате да трябва да изпълнява мрежата адаптер навсякъде! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Оставянето лаптопи включен в мрежата 24 / 7 убива batterys бързо от клетките не се cycled.
Така че, ако вие се правите, че поради тази причина те спрат стопанство такса. Втора ръка batteys са загуба на време, тъй като те са твърде вероятно да са били включени в по-голямата част от живота си и няма да последно дълго. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
Така че това няма да се случи ... Трябваше да отидем на семена на ден .. Не може да се получи патент вече съм казал, че много!
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Е, както знаеш за електрониката, можете да опитате като висока мощност Резистор accros на + съм и съм терминали и излизат от него в продължение на няколко часа (през нощта, ако е възможно), но направи проверка на батерията не се получи прекалено горещо, тъй като това трябва да отстраните всички такси, останали в нея, и се опита да таксува го върнете отново. Аз бях направил това на няколко пъти с батерии (или поне баща ми е за мене и той е електрически инженер) и то работилница. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Колоездене batterys означава запълване на макс, а след това източване до празна. А настройка / наберете само такса, когато нивото на батерията падне под определено% ще работят по-добре. Но тогава да искам да си купуват batterys, така че може би вече е патентована от тях никога няма да видя светлината на деня. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Сложих го в хладилника за няколко часа, с резистор на нея, и то само топъл на допир.
|
| |||
| |||
| Аз погледнах в контактите на батерията, когато интерфейси с терминали в лаптопа, а не само те са изключително добре скрити, но вие не можете да наистина се определи къде posiitive и отрицателните полюси са. Имате ли тази ниша в горния ляв ъгъл на батерия, която свързва с лаптоп. В тази ниша са 6 пластмасови prongs, разположени един до друг и ще можете да направите само някои метални жици между тях. Аз се опитах да прикачите снимка, но не е сигурен дали той ще работи! Благодаря отново! |
|
| |||
| |||
| Ами, че ще направи още по-трудно! Въпреки това трябва да бъде в състояние да получи жица да докоснете метален контакт, опитайте googling модела на батерията, за които терминал, което е. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Лаптоп затваря с батерията на | muzna | Лаптопи, Mobiles & текст | 2 | 27 Юни 2009 11:34 |
| Лаптоп батерия Калибриране | agtjev | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 14 Юни 2009 04:10 |
| Лаптоп не се зарежда. | mcbee | Лаптопи, Mobiles & текст | 18 | 9 октомври 2008 14:53 |
| Лаптоп батерия Деактивиране | vk3fcll | Лаптопи, Mobiles & текст | 5 | 21 Jan 2008 07:00 |
| Лаптоп батерия | mrdaveyk | Лаптопи, Mobiles & текст | 2 | 25 ноември 2007 16:52 |
| Нишка Инструменти | |
| |