μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Laptops, Κινητά & PDA

Register

Laptop μπαταρία ..... δεν χρέωσης

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 16ης Σεπτεμβρίου 2008, 14:49
Ομάδα Δωρητών

Default Laptop μπαταρία ..... δεν χρέωσης

Μόλις έχεις ένα δεύτερο φορητό υπολογιστή χειρός μπαταρία σε μια προσπάθεια για να προσπαθήσει να εξοικονομήσουν χρήματα - bit των κινδύνων, συμφωνώ, αλλά ακόμα εκεί είσαι. Θα μου εμβυσματωθούν σε Dell Inspiron 1000 - την επιβολή τελών φως didn't έλα, αλλά έδειξαν ότι αναγνώρισαν την μπαταρία στην εξουσία επιλογές φάκελο (στον πίνακα ελέγχου), τα οποία απέδειξαν ότι η φόρτιση. I άφησε χρέωση όλο το απόγευμα. Προσπάθησα να τρέχει μόνο το laptop με την μπαταρία του φορητού υπολογιστή και να εκκινήσετε αρχικά τότε μόλις κλείσει, πιθανότατα, λόγω έλλειψης της εξουσίας; Είναι πιθανό να υπάρχει ένα duff μπαταρία ή θα πρέπει να προσαρμόσουν τις ρυθμίσεις κάθε πουθενά για να κάνετε το να χρεώνουν; Αντικατάσταση της μπαταρίας είναι ταυτόσημη με την τελευταία.

ευχαριστώ

Dean
Old 16ης Σεπτεμβρίου 2008, 15:12
Ομάδα Δωρητών

Από ότι ακούγεται σαν την μπαταρία είναι νεκρή. Θα προσπαθήσω και disscharge όσο το δυνατόν πρώτο, τότε charde ξανά, πώς είστε εξοικειωμένοι με τα ηλεκτρονικά;

Το σύστημά μου: Πρώτο OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
Gigabyte GA-σ. 35-DS3L
Μνήμες:
2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward ATI 3850
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
7200,7 Seagate Barracuda 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Υπόθεση / PSU:
Corsair VX450
Ψύξη:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο
Monitor (ες):
ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 16ης Σεπτεμβρίου 2008, 15:46
Ομάδα Δωρητών

Με ένα A στο επίπεδο της φυσικής, δοκιμάστε να μου! (αλλά που ήταν το 1982!). Βεβαίως, αυτή είναι η δεύτερη μπαταρία που έχω αγοράσει για αυτό το laptop και είμαι γρήγορα χάνει την υπομονή. Th e αργότερο ένα ειπώθηκαν να λειτουργεί! Αρνούμαι να πληρώσει £ 50 - £ 60 για ένα νέο εμπορικό σήμα, αλλά DONT θέλουν να έχουν το δίκτυο προσαρμογέα παντού!
Old 17ης Σεπτεμβρίου 2008, 09:29
Διαχειριστής Ομάδα

Αφήνοντας laptops εμβυσματώνεται στο δίκτυο 24 / 7 σκοτώνει batterys γρήγορα όσο τα κύτταρα δεν εναλλάσσονται.

Έτσι, εάν κάνετε ότι, αυτός είναι ο λόγος παύσης εκμετάλλευσης χρέωση.

Μεταχειρισμένα batteys είναι χάσιμο χρόνου, καθώς είναι πολύ πιθανό να έχουν καλυφθεί στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους και δεν θα τελευταίο καιρό.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 17ης Σεπτεμβρίου 2008, 09:48
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Dave Υβριδικοί View Post
Αφήνοντας laptops εμβυσματώνεται στο δίκτυο 24 / 7 σκοτώνει batterys γρήγορα όσο τα κύτταρα δεν εναλλάσσονται.
Γιατί δεν έχει καμία εταιρεία σκέψης του εφοδιασμού σε περίπτωση διακοπής της πλήρως φορτισμένη και ακόμα συνδεθεί;

Μέχρι τότε αυτό δεν θα συμβεί ... Πρέπει να φύγω για το Dragon Den ..

Δεν μπορείτε να αποκτήσετε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τώρα έχω πει πολλές όμως!
Old 17ης Σεπτεμβρίου 2008, 10:40
Ομάδα Δωρητών

Και όπως γνωρίζετε σχετικά με τα ηλεκτρονικά, μπορείτε να δοκιμάσετε την υψηλή ισχύ που η αντίσταση accros + ve-ve και τερματικά και αφήνοντας για πολλές ώρες (αν είναι δυνατόν μέσα σε μια νύχτα), αλλά ελέγχει την μπαταρία δεν θα πολύ ζέστη, όπως αυτό θα πρέπει να εξαλείψουν οποιαδήποτε χρέωση αριστερά σε αυτό, και να προσπαθήσει να χρεώσει πίσω πάλι. Έχω κάνει αυτό αρκετές φορές με μπαταρίες (atleast ή ο μπαμπάς μου έχει για μένα και αυτός ένας ηλεκτρολόγος μηχανικός) και λειτουργεί.
Old 17ης Σεπτεμβρίου 2008, 11:02
Διαχειριστής Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
Γιατί δεν έχει καμία εταιρεία σκέψης του εφοδιασμού σε περίπτωση διακοπής της πλήρως φορτισμένη και ακόμα συνδεθεί;

Μέχρι τότε αυτό δεν θα συμβεί ... Πρέπει να φύγω για το Dragon Den ..

Δεν μπορείτε να αποκτήσετε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τώρα έχω πει πολλές όμως!
Αυτόματη διακοπή ή δεν το ταχύτερο την μπαταρία επίπεδο σταγόνες που λαμβάνει συμπληρώνεται.

Ποδηλασία batterys σημαίνει τη συμπλήρωση μέχρι το πολύ, στη συνέχεια, την εκκένωση σε κενό.

Η ρύθμιση / κλήση με χρέωση μόνο όταν το επίπεδο της μπαταρίας πέσει κάτω από ένα ορισμένο% θα λειτουργήσει καλύτερα.

Στη συνέχεια, όμως, οι κατασκευαστές θέλουν να αγοράζουν batterys, γι 'αυτό ίσως είναι ήδη κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τους μια ποτέ δεν θα δει το φως της ημέρας.
Old 17ης Σεπτεμβρίου 2008, 15:36
Συντονιστής Ομάδας

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας thingie2 View Post
Και όπως γνωρίζετε σχετικά με τα ηλεκτρονικά, μπορείτε να δοκιμάσετε την υψηλή ισχύ που η αντίσταση accros + ve-ve και τερματικά και αφήνοντας για πολλές ώρες (αν είναι δυνατόν μέσα σε μια νύχτα), αλλά ελέγχει την μπαταρία δεν θα πολύ ζέστη, όπως αυτό θα πρέπει να εξαλείψουν οποιαδήποτε χρέωση αριστερά σε αυτό, και να προσπαθήσει να χρεώσει πίσω πάλι. Έχω κάνει αυτό αρκετές φορές με μπαταρίες (atleast ή ο μπαμπάς μου έχει για μένα και αυτός ένας ηλεκτρολόγος μηχανικός) και λειτουργεί.
Ναι, έχω κάνει πριν από αυτό.

Έβαλα στο ψυγείο για λίγες ώρες, με την αντίσταση σε αυτό, και θα έχεις μόνο ζεστό στην αφή.

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 17ης Σεπτεμβρίου 2008, 16:24
Ομάδα Δωρητών

Έχω εξέτασε τις επαφές της μπαταρίας, όπου και διασυνδέσεις με τα τερματικά στο φορητό υπολογιστή, και δεν είναι μόνο αυτά κρύβονται πολύ καλά, αλλά δεν μπορείτε να καθοριστεί εάν πραγματικά το posiitive και πόλοι είναι αρνητική. Έχετε αυτή την εσοχή στην πάνω αριστερή γωνία της μπαταρίας που συνδέει με το φορητό υπολογιστή. Σε ότι εσοχή είναι 6 πλαστικό αιχμές που βρίσκεται δίπλα στο άλλο και μπορείτε μόνο να κάνει μερικές μεταξύ μεταλλικών συρμάτων.
Εγώ προσπάθησα να επισυνάψετε μια εικόνα, αλλά δεν σίγουρος αν αυτό θα λειτουργήσει!

ευχαριστώ και πάλι!
Attached Μικρογραφίες
Laptop battery.....not charging-100_0985.jpg  
Old 18ης Σεπτεμβρίου 2008, 00:40
Ομάδα Δωρητών

Καλά που θα καταστήσουν πιο δύσκολο! Ωστόσο θα πρέπει να μπορείτε να έχετε ένα σύρμα για να αγγίξει το μέταλλο επαφή, δοκιμάστε Googling το μοντέλο της μπαταρίας σας, για τα οποία τερματικό που είναι.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Laptop κλείνει Off με μπαταρία σε muzna Laptops, Κινητά & PDA 2 27 Ιουν 2009 11:34
Laptop Battery Βαθμονόμηση agtjev Laptops, Κινητά & PDA 1 14 Ιουν 2009 04:10
Laptop δεν χρέωσης. mcbee Laptops, Κινητά & PDA 18 9 Οκτ 2008 14:53
Laptop Battery Disable vk3fcll Laptops, Κινητά & PDA 5 21 Ιαν 2008 07:00
Laptop μπαταρία mrdaveyk Laptops, Κινητά & PDA 2 25 Νοε 2007 16:52
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.