![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Most van egy használt laptop akkumulátort egy ajánlatot, hogy megpróbálja menteni pénz - kis kockázatot egyetértek, de még mindig ott van. Azt le kell zárni, hogy az én Dell Inspiron 1000 - a töltés fényében didnt come on, de kiderült, hogy ismerik az akkumulátort a hatalom lehetőségek mappa (a Control Panel), és kimutatta, hogy a töltés. Hagytam, hogy a töltés minden délután. Próbáltam futtatni a laptop csak az akkumulátort és a laptop házipapucs ki először, akkor csak bezárták, feltehetően, mert hiányzik a hatalom? Ez valószínűleg a Duff elem vagy meg kell igazítani a beállításokat sehol, hogy ez a díj? Csereakku megegyezik utolsó. köszönöm Dean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tól, hogy úgy hangzik, mint az akkumulátor meghalt. Azt próbálja meg disscharge hogy amennyire csak lehetséges, majd charde újra, hogy Ön ismeri az elektronikában?
| |||
| |||
| Egy szintű fizika, próbáld meg! (de ez volt vissza az 1982-ben!). Igaz, ez a második elem én vettem ezt a laptopot és én gyorsan elveszíti türelmét. Th e legújabb volt mondható, hogy működik! Én megtagadhatja £ 50 - £ 60 egy vadonatúj, csak ne szeretné, hogy, hogy a hálózati adapter mindenütt! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Leaving laptop csatlakoztatva a hálózati 24 / 7 öl batterys gyors, mint a sejtek nem cycled.
| |||
| |||
| Idézet:
Tehát ez nem történhet meg ... Mennem kell, a Dragon's Den .. Nem sikerült a szabadalmi most én mondtam, hogy sok!
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Hát, ha tudni elektronika, akkor próbálja a magas wattértékek ellenállás accros a + és a ve-ve terminálok és az azt elhagyó, több órán keresztül (egy éjszakán át, ha lehetséges), de nem ellenőrzi az akkumulátor nem túl forró, mert ez kell eltávolítani bármilyen díj maradt meg, és próbálja meg töltés vissza újra. Én ezt több alkalommal elemek (vagy atleast apám már értem, és egy villamos mérnök), és működik. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Kerékpározás batterys eszközök töltésére max, majd elvezetés le üres. A beállítás / dial csak, ha az akkumulátor töltöttségi szint alá csökken egy bizonyos% lenne jobb. De aztán a döntéshozók akarom felvásárlási batterys, így valószínűleg már szabadalmaztatott egy általa soha nem fogja látni a napvilágot. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Én azt a hűtőben pár órát, az ellenállás van, és csak akkor van meleg, hogy az érintőképernyő.
|
| |||
| |||
| Én úgy nézett ki az akkumulátort kapcsolatokat, ha az illeszkedik a terminálok a laptop, és nem csak azok, nagyon jól rejtett, de nem lehet megállapítani a posiitive és negatív pólusok. Még van ez a szünet a bal felső sarokban az akkumulátor, amely összekapcsolja a laptop. Ebben az recess 6 műanyag fogait található egymás mellett, és tudja, hogy csak néhány fémes vezetékek között. Megpróbáltam csatolja a képet, de nem biztos, hogy fog működni! köszönöm! |
|
| |||
| |||
| Nos, ami megnehezíti! Azonban meg kell tudniuk, hogy a huzal, hogy érintse meg a fém a kapcsolatot, próbáld googling az akkumulátor modelljét, amely terminál melyik. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Laptop kikapcsolja az akkumulátort | muzna | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 2 | 27. június 2009 11:34 |
| Laptop Battery Calibration | agtjev | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 1 | 14. június 2009 04:10 |
| Laptop nem töltés. | mcbee | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 18 | 9. október 2008 14:53 |
| Laptop Battery Letiltás | vk3fcll | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 5 | 21. január 2008 07:00 |
| Laptop akkumulátor | mrdaveyk | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 2 | 25. november 2007 16:52 |
| Téma eszközök | |
| |