![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי רק יד שניה יש לי מחשב נייד עם סוללה הצעה כדי לנסות לחסוך כסף - מעט סיכון, אני מסכים, אבל אתה עדיין שם. אני פקוק אותו לבית שלי Dell Inspiron 1000 - לחייב את האור didn't קדימה אך הוא הראה כי הכירו את הסוללה של כוח אפשרויות תיקייה (בלוח הבקרה) והראה זה לחייב. עזבתי את זה לחייב את כל אחר הצהריים. ניסיתי להפעיל את המחשב הנישא עם רק את הסוללה של המחשב הנישא booted למעלה בהתחלה ואז פשוט לכבות, ככל הנראה, בשל חוסר כוח? האם זה צפוי להיות duff הסוללה או האם אני צריך לשנות הגדרות כלשהן כדי לקבל את זה בכל מקום לחייב? החלפת הסוללה היא זהה האחרון. תודה דיקן |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מתוך זה, זה נשמע כאילו את המצבר מת. אני מעוניין לנסות את זה disscharge ככל האפשר הראשון, ולאחר מכן charde זה שוב, איך אתה מכיר עם אלקטרוניקה?
| |||
| |||
| עם הרמה בפיסיקה, נסה אותי! (אבל זה היה ב 1982 בחזרה!). Admittedly, זה הוא השני הסוללה יש לי קנה זה הנייד ואני מאבד סבלנות מהר. E האחרונה של ה 'אחד שנאמר להיות עובד! אני מסרבת לשלם £ 50 - £ 60 עבור מותג חדש אבל dont רוצה לשאת את mains מתאם בכל מקום! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| השארת מחשבים ניידים mains פקוק בתוך 24 שעות ביממה, 7 הרוגים batterys מהר את התאים אינם cycled.
| |||
| |||
| ציטוט:
אז זה לא היה קורה ... אני צריכה ללכת על Dragon's Den .. לא ניתן לקבל פטנט עכשיו אני כבר אמרתי לך המון למרות!
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| גם אתה יודע על אלקטרוניקה, אתה יכול לנסות לשים גבוה wattage נגד accros יש את + ו-שיש מסופים ו לעזוב אותו למשך מספר שעות (לילה, אם ניתן), אך לעשות בדיקה הסוללה לא מקבלת יותר מדי חם, כמו זה צריך להסיר כל תשלום נותר בה, ולנסות לחייב אותו לגבות שוב. אני כבר עשה את זה כמה פעמים עם סוללות (או atleast שלי יש לי אבא והוא של מהנדס חשמל), וזה עובד. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
רכיבה batterys פירושו מילוי עד מקסימום, אז מצוי מטה ריקה. הגדרה / לחייג רק כדי לחייב כאשר הסוללה יורדת מתחת לרמה מסוימת% יעבוד טוב יותר. אבל אז אתה רוצה לקנות לקובעי batterys, אז זה כנראה כבר פטנט על ידם של לעולם לא רואים את אור היום. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
שמתי את זה בתוך מקרר לכמה שעות, עם נגד עליו, וזה רק יש לחמם את המגע.
|
| |||
| |||
| יש לי את הסוללה הסתכל הקשר, בו היא ממשקים עם מסופים של מחשב נייד, ולא רק הם גם מאוד נסתר, אבל אתה לא באמת יכול לקבוע היכן posiitive או שלילית הם פולנים. יש לך את זה פגרה בפינה השמאלית העליונה של הסוללה שמחברת את הנייד. באותה פגרה 6 פלסטיק prongs הם ממוקמים זה לצד זה, ואתה יכול רק להרוויח קצת החוצה בין חוטי מתכת. ניסיתי לצרף תמונה אבל לא בטוח אם זה יעבוד! שוב תודה! |
|
| |||
| |||
| ובכן זה יהיה יותר קשה לעשות את זה! עם זאת אתה אמור להיות מסוגל לקבל את חוטי מתכת לגעת צור, נסה googling את הדגם של הסוללה שלך עבור מסוף אשר בו הוא. |