mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus

Register

Laptop Battery ..... neįkraunamas

Reply

Temos įrankiai
Old Rugsėjis 16, 2008, 14:49
Donorų grupės

Default Laptop Battery ..... neįkraunamas

Aš ką tik gavo antra vertus, nešiojamojo bateriją pasiūlymas bandyti ir sutaupyti pinigų - tiek rizikos sutinku, bet vis tiek ten esate. Aš prijungtas prie jį į savo Dell Inspiron 1000 - mokesčių šviesos didnt come on, bet jis įrodė, kad jis pripažįstamas ir valdžios puslapį aplanko baterija (valdymo skydelio) ir parodė tai baterija. Aš paliko apmokestinimo visi popietę. Bandžiau paleisti tik su baterija ir nešiojamas įkrautas iki pradžių tada tiesiog uždarytas, matyt, dėl to, kad trūksta galios nešiojamas? Ar tai gali būti Duff baterija ar turiu koreguoti nustatymus kur gauti ją nemokamai? Baterija yra identiškas naujausia.

ačiū

Dekanas
Old Rugsėjis 16, 2008, 15:12
Donorų grupės

Nuo to, jis skamba kaip baterija yra miręs. Norėčiau pabandyti disscharge ji kiek įmanoma, tada charde ji vėl, kaip esate susipažinęs su elektronika?

Mano sistema: Pirma OC

Procesorius (-iai):
Intel E2180@2.85
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM atmintis:
2x1GB OCZ PC2-9200 reaper CL5
Graphics Card (-ai):
Gainward ATI 3.850
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Aušinimas:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tinklas / Internetas:
laive / tariamai 10Meg Virgin kabelis
Monitorius (-ai):
ViewSonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacinė sistema (-os):
XP Home
Old Rugsėjis 16, 2008, 15:46
Donorų grupės

Su fizikos lygis, try me! (bet tai buvo grąžinti 1982 m.!). Tiesa, tai yra antra baterija aš nusipirkau šį kompiuterį ir aš greitai praranda kantrybę. Th e naujausią buvo pasakyta, kad jis veikia! Aš atsisakau mokėti £ 50 - £ 60 už naują, bet vienas dont wanna turi vykdyti tinklo adapteriu visur!
Old Rugsėjis 17, 2008, 09:29
Administrator Grupė

Paliekant Laptops prijungtas prie elektros tinklo 24 / 7 žudo Batterien greitai, kaip ląstelės nėra dviračiu.

Taigi jei tu darai, kad tai kodėl jie sustabdyti ūkio mokestį.

Antra vertus batteys taip pat yra laiko švaistymas, nes jos taip pat yra tikėtina, kad buvo prijungtas didžiąją savo gyvenimo ir nebus ilgai.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Rugsėjis 17, 2008, 09:48
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
Paliekant Laptops prijungtas prie elektros tinklo 24 / 7 žudo Batterien greitai, kaip ląstelės nėra dviračiu.
Kodėl nėra bendrovė minties pjovimo off tiekimas, jeigu jos visiškai įkrauta ir dar prijungtas?

Taigi, tai neįvyks ... Norėčiau eiti Smocza ..

Nepavyko gauti patentą dabar aš sakiau jums daug nors!

Mano sistema: FordyPC

Procesorius (-iai):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM atmintis:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Graphics Card (-ai):
PNY nVidia GeForce 9.400 GT 512MB
Garso plokštė:
Kietasis diskas (-ai):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III ir Earthwatts 500W
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitorius (-ai):
2 x Acer P193WAd
Operacinė sistema (-os):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old Rugsėjis 17, 2008, 10:40
Donorų grupės

Na kaip žinote apie elektroniką, galite bandyti pradėti didelio galingumo rezistorius accros + ve-ve ir terminalai ir paliekant keletą valandų (per naktį, jei įmanoma), bet tai patikrinkite, ar baterija negauna per karšta, nes tai turėtų pašalinti bet mokestis lieka ji, ir bandyti jį vėl ir vėl. I've done this kelis kartus su baterijomis (arba atleast mano tėvas buvo man ir jis inžinierius) ir ji veikia.
Old Rugsėjis 17, 2008, 11:02
Administrator Grupė

Citata:
Originally Posted by 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
Kodėl nėra bendrovė minties pjovimo off tiekimas, jeigu jos visiškai įkrauta ir dar prijungtas?

Taigi, tai neįvyks ... Norėčiau eiti Smocza ..

Nepavyko gauti patentą dabar aš sakiau jums daug nors!
Automatinis išjungimas arba ne iš karto, kai baterijos lygis lašai jis bus papildyta daugiau.

Cycling Batterien reiškia užpildymo iki max, tada nusausinti žemyn tuščias.

Nustatymas / Dial tik už kai baterijos lygis nukrenta žemiau tam tikros% dirbtų geriau.

Bet tada kūrėjai nori perkate Batterien, todėl jis tikriausiai jau yra patentuota jų niekada pamatyti dienos šviesos.
Old Rugsėjis 17, 2008, 15:36
Moderatorius Grupė

Citata:
Originally Posted by thingie2 View Post
Na kaip žinote apie elektroniką, galite bandyti pradėti didelio galingumo rezistorius accros + ve-ve ir terminalai ir paliekant keletą valandų (per naktį, jei įmanoma), bet tai patikrinkite, ar baterija negauna per karšta, nes tai turėtų pašalinti bet mokestis lieka ji, ir bandyti jį vėl ir vėl. I've done this kelis kartus su baterijomis (arba atleast mano tėvas buvo man ir jis inžinierius) ir ji veikia.
Yep, I've done this before.

Įdėti ją į kelias valandas šaldytuve, o dėl to rezistorius, o ji tik gavo šilta liesti.

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Old Rugsėjis 17, 2008, 16:24
Donorų grupės

Turiu pažvelgė baterijos kontaktus, kur sąsajos su visų nešiojamojo kompiuterio terminaluose, ir ne tik jie labai gerai paslėpti, bet jums negalima tikrai nustatyti, kur posiitive ir neigiamas poliai yra. Jūs turite tai viršutiniame kairiajame kampe bateriją, kuri jungia su nešiojamas pertrauką. Šiuo pertrauką yra 6 plastikinių liežuvėlių, esančių šalia, ir galite tiesiog apie surašyti kai metalo laidų tarp.
Mėginau pridėti nuotrauką, bet nežinote, ar ji bus darbo!

Thanks again!
Attached Thumbnails
Laptop battery.....not charging-100_0985.jpg  
Old Rugsėjis 18, 2008, 00:40
Donorų grupės

Gerai, kad bus sunkiau! Tačiau jums turėtų būti suteikta galimybė gauti viela liesti metalo susisiekti, bandykite "Google" paiešką savo baterija, kuri terminalas modelį.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Laptop išsijungia su bateriją muzna Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 2 Birželis 27, 2009 11:34
Laptop Battery kalibravimas agtjev Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 1 Birželis 14, 2009 04:10
Laptop nėra apmokestinimo. McBee Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 18 9 spalis 2008 14:53
Laptop Battery Išjungti vk3fcll Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 5 21 sausis 2008 07:00
Laptop Battery mrdaveyk Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 2 Lapkritis 25, 2007 16:52
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.