![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I have just got używanych baterii w laptopach oferty, aby spróbować i zaoszczędzić pieniądze - trochę ryzyko Zgadzam się, ale wciąż nie jesteś. I podłączyć go do mojego Dell Inspiron 1000 - opłat świetle didnt come on, ale pokazała, że uznaje moc baterii w opcji folderu (w panelu sterowania) i wykazały jego ładowania. I pozostawił ładowania wszystkich popołudnie. Próbowałem uruchomić laptopa tylko baterii oraz laptop uruchamiany po raz pierwszy po prostu zamknąć, prawdopodobnie ze względu na brak zasilania? Czy to może być bateria lub duff mam czasu, aby dostosować ustawienia w dowolnym miejscu, aby go naładować? Wymiana baterii jest identyczny jak ostatni. dzięki Dean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Od tego, to brzmi jak bateria jest martwy. Chciałbym spróbować disscharge to w jak największym stopniu, a następnie charde go ponownie, jak jesteś obeznany z elektroniką?
| |||
| |||
| Z A poziom fizyki, spróbuj mnie! (ale to było już w 1982!). Prawdą jest, że jest to drugi baterii i kupić tego laptopa i jestem szybko traci cierpliwość. Th e ostatnio stwierdzono, że działa! I odmówić zapłacić £ 50 - £ 60 na nowy, ale dont wanna muszą nosić zasilacz wszędzie! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pozostawienie laptopy podłączone do sieci 24 / 7 zabija batterys szybko jak komórki nie są rowerze.
Więc jeśli to robi, że dlatego ich zatrzymać gospodarstwa opłat. Używane są również batteys stratą czasu, gdyż zbyt prawdopodobnie zostały podłączone większość swojego życia i nie trwa długo. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Cytat:
Tak więc to nie stało ... Powinienem iść na Smocza Jama .. Nie można uzyskać patent teraz I've powiedziałem choć wiele!
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Dobrze wiesz, jak o elektronice, możesz spróbować wprowadzenie wysokiej mocy z rezystorem accros + ve i ve terminali i pozostawiając go na kilka godzin (przez noc, jeżeli to możliwe), ale sprawdzenie baterii nie może być za gorąco, jak powinno to usunięcie jakichkolwiek opłat w lewo w nim, i próbował go ponownie. I've done tym kilka razy z bateriami (lub atleast mój tata jest dla mnie i on elektrycznego inżynier) i działa. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Rowery batterys oznacza napełniania do maksymalnej, a następnie odprowadzanie do pusty. Ustawienie / wybierania jedynie opłaty, gdy poziom baterii spadnie poniżej pewnego% będzie działał lepiej. Ale potem twórców want you skupu batterys, więc prawdopodobnie jest już opatentowana przez nich nigdy nie zobaczyć światła dziennego. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
Umieścić go w lodówce na kilka godzin, z rezystorem na to, i to tylko dostał ciepłe w dotyku.
|
| |||
| |||
| Mam spojrzał na baterii kontakty, gdzie interfejsów z terminali w laptopie, a nie tylko są bardzo dobrze ukryte, ale naprawdę nie można określić, gdzie posiitive i negatywnych biegunów. Masz tego wgłębienia w lewym górnym rogu baterię, która łączy z laptopem. W tym zagłębieniem się 6 plastikowych prongs położony obok siebie i można tylko dokonać pewnych drutów między metalicznych. Mam próbował dołączyć zdjęcie, ale nie na pewno, jeżeli będzie działał! thanks again! |
|
| |||
| |||
| Dobrze, że utrudni! Jednakże można uzyskać drutu dotknąć metalowej kontakt, spróbuj guglanie modelu baterii do terminalu, który jest który. |
![]() |
|
| Zakładki |