![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| L-am luat un laptop la mâna a doua baterie, în dorinţa de a încerca şi economisi bani - bit de un risc sunt de acord, dar tot acolo esti. Am conectat-o la mine în Dell Inspiron 1000 - perceperea lumina didnt haide, dar a arătat că acesta a recunoscut baterie în puterea de opţiuni dosar (în panoul de control) şi a demonstrat-o de taxare. Am lăsat-o dupa-amiaza de tarifare toate. Am încercat să ruleze doar pe laptop cu acumulatorul şi laptop bootat iniţial doar apoi închideţi, probabil, din cauza lipsei de putere? Este posibil să fie o Duff baterie sau am face orice pentru a ajusta setările de oriunde să-l pentru a încărca? Înlocuirea bateriei este identic cu ultima. mulţumesc Decan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| De la care, se pare că bateria este mort. Aş încerca să-l disscharge pe cât posibil, în primul rând, apoi charde-o din nou, cât de familiarizat esti cu electronica?
| |||
| |||
| Cu un nivel A in fizica, încercaţi să-mi! (dar asta a fost din nou în 1982!). Admittedly, aceasta este cea de-a doua baterie i-au cumparat pentru acest laptop si sunt rapid pierde răbdare. Th e cel mai recent a fost un lucru care trebuie spus! Am să refuze să plătească £ 50 - £ 60 pentru un nou brand-o, dar vreau să dont trebuie să efectueze un adaptor de reţea peste tot! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lăsarea laptopuri conectat la reţeaua de 24 / 7 ucide batterys rapid ca celulele nu sunt cycled.
Deci, dacă vi se face că, de aceea ele opri exploataţie gratuit. În al doilea rând batteys parte, sunt, de asemenea, o pierdere de timp în care acestea sunt susceptibile de a prea s-au conectat la cea mai mare parte a vieţii lor şi nu vor ultimul timp. Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Citat:
Deci, atunci acest lucru nu ar întâmpla ... Ar trebui să mă duc pe Dragon's Den .. Nu se poate obţine un brevet acum le-am spus, deşi mult!
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| |||
| |||
| Ei bine ca stii despre electronica, ai putea încerca punerea unui înalt wattage rezistor accros de + am şi-am terminale şi lăsând-o pentru mai multe ore (peste noapte, dacă este posibil), dar nu verifica bateria nu te prea cald, ca acest lucru ar trebui să elimine nici o taxă în stânga, şi-l încerce să încarce o copie de rezervă din nou. Am făcut acest lucru de mai multe ori cu baterii (sau atleast tata are şi el pentru mine este un inginer electrice) şi funcţionează. |
|
| |||
| |||
| Citat:
Ciclism batterys mijloace de umplere până la max, apoi în jos pentru a drenând gol. O setare / dial doar pentru a încărca bateria atunci când nivelul scade sub un anumit% ar lucra mai bine. Dar, apoi, de factorii de decizie ai vrea să cumpere batterys, astfel că, probabil, este deja patentat de ei niciodată nu o va vedea lumina zilei. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Am pus-o in frigider timp de câteva ore, cu rezistor pe el, şi a luat-o numai cald la atingere.
|
| |||
| |||
| Am uitat la bateria de contact, în cazul în care interfeţele cu terminale în laptop, şi nu numai ei sunt extrem de bine ascunse, dar nu se poate stabili cu adevărat în cazul în care posiitive şi polii sunt negative. Ai această nişă în colţul din stânga sus a bateriei, care se conectează cu laptop. În această nişă sunt 6 plastic cealaltă situate unul lângă altul şi se poate face doar despre câteva dintre fire metalice. Am încercat să ataşaţi o imagine, dar nu sunt sigur dacă va funcţiona! multumesc din nou! |
|
| |||
| |||
| Ei bine, care va face mult mai dificil! Cu toate acestea, ar trebui să fie capabil de a lua un fir de a atinge de metal de contact, încercaţi să googling modelul de baterie pentru care terminalul care este. |
![]() |
|
| Marcaje |