![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам праведан је добио полован лаптоп батерије понуду покушати уштеди новац - залогај од ризика слажем, али ипак тамо си. Прикључен сам га у моје Делл Инспирон 1000 - пуњења светлост дана није дошао, али су показали да то признају батерију у моћ опције фасциклу (у цонтрол панел) и показала је пуњења. Оставих га терети све послеподне. ЈА суђен за трчање лаптоп са само батерије и лаптоп боотед до тада само у почетку затворена, вероватно због недостатка снаге? Да ли је вероватно да ће бити варка батерија или ћу морати прилагодити подешавања нигде да га наплатити? Замену батерију идентичан последња. хвала Деканат |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Од тога, то звучи као батерију је мртав. Ја бих пробати и диссцхарге га колико год је то могуће први, а затим га поново цхарде, колико си ти упознат са електронике?
| |||
| |||
| Уз ниво у физици, покушајте ме! (али да је још у 1982!). Додуссе, ово је други акумулатор сам купио лаптоп и за то сам ја брзе губе стрпљење. Тх е најновије један је рекао да раде! Ја одбијају да плате £ 50 - £ 60 за потпуно ново, али не желе да носе маинс адаптер посвуда! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Остављање лаптоп прикључен на струју 24 / 7 убија брже баттерыс ћелије се не цыцлед.
Дакле, ако сте тај који је разлог зашто они престати дрл̌ањем наплате. Сецонд ханд баттеыс се још траћење времена, као и они су вероватно да је био прикључен на већини њихових живота и неће дуго трајати. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Па онда ово не би десило ... Требала бих ићи на Драгон'с Ден .. Не може добити патента сад сам ти рекао да пуно!
|
| |||
| |||
| Па као што знате о електроници, можете покушати стављањем висок снагом аццрос отпорник на + и ве-ве терминала и оставља га за неколико сати (преко ноци ако је могуће), али то проверите батерију не добијете превише врућа, јер то би требало да уклоните било које наплаћују лево у њој, и покушати га терети копију поново. Ја сам то учинио неколико пута са батеријама (или атлеаст мој тата има за мене и он је електротехничар) и то утврде. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Бициклизам баттерыс значи пуњење до макс, онда исушивање доле празно. А постављање / бирање само наплатити када је ниво батерије испод одређеног капи% ће радити боље. Али онда желим макер купују баттерыс, тако да је већ вероватно патентирао један од њих више никада неће видети светлост дана. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
И ставити га у фрижидер на неколико сати, са отпорник на њу, и то само добила топла на додир.
|
| |||
| |||
| Имам Погледамо ли контакти батерије, где је интерфејса са терминала на лаптоп, и не само да су они изузетно добро прикривено, али стварно не можете одредити где посиитиве и негативни су мотке. Имате овај распуст у горњем левом углу је батерија која повезује са лаптоп. У том су распуст 6 пластичних пронгс налази раме уз раме, а можете направити само неке металик жице између. Покушао сам да приложите слике, али не сигуран ако то воља посао! Тханкс агаин! |
|
| |||
| |||
| Па шта ће се теже! Међутим, требало би да буде у могућности за добити жица на додир метала контакт, пробајте гооглинг модел ваше батерије терминала за који је који. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Лаптоп затворити Искључено са батерије | музна | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 2 | 27. јуна 2009 11:34 |
| Лаптоп Баттеры Калибрација | агтјев | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 1 | 14. јуна 2009 04:10 |
| Лаптоп не пуни. | мцбее | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 18 | 9 октобар 2008 14:53 |
| Лаптоп Баттеры Дисабле | вк3фцлл | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 5 | 21 јануар 2008 07:00 |
| Лаптоп батерија | мрдавеык | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 2 | 25 новембар 2007 16:52 |
| Тхреад Тоолс | |
| |