![]() |
|
| |||
| |||
| Sadece bir teklif vermek ve para tasarrufu bir ikinci el dizüstü pil var - Ben ancak kabul hala orada mısın risk bit. Ben onu takılı benim Dell Inspiron 1000 - şarj ışığı didnt hadi ama, kontrol paneli () ve güç seçenekleri klasörüne batarya tanınan ve şarj's gösterdi gösterdi. Ben her akşam şarj kaldı. Sadece pil ve dizüstü başlangıçta sonra kadar açılmış sadece, başka, güç eksikliği nedeniyle kapatıldı ile dizüstü çalıştırmak için çalıştı? Bir sahte batarya olabilir veya hiçbir yerde bunu almak için herhangi bir ayarlarını yapmak gerekir? Yedek pil sonuncusu aynıdır. teşekkürler Dekan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu göre, pil gibi sesler öldü. Denemek ve kadar önce, olası yeniden nasıl tanıdık elektroniği ile onu charde bu disscharge?
| |||
| |||
| Fizik A seviyesi ile yaz deneyin! (ama geri 1982 idi.) Ikinci batarya bu dizüstü bilgisayar için almış Onaylamak bu ve hızlı sabır kaybediyorum. Pe E son bir çalışma olduğu söyleniyor oldu! Ben 50 YTL ödeme - £ 60 yeni ama dont için çöp her Ana adaptör yapmak istiyorum! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Olarak hücreleri cycled olmadığını bırakmak dizüstü bilgisayarlar Ana 24 / 7 takılı hızlı batterys kaldırır.
| |||
| |||
| Alıntı:
Yani bu durum değildir ... Ben Dragon's Den üzerinde .. gitmeliyim Patent Can't get şimdi çok ama söyledim ettik!
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Şey gibi elektronik hakkında bilgi, bir yüksek vat miktarı direnç koyarak deneyebilirsiniz bu + ve-ve terminaller ve ve birkaç saat için ayrılıyorum (mümkün ise) bir gecede ancak çok sıcak, bu siler almaz bataryayı kontrol ederim accros herhangi bir ücret olarak, sol ve tekrar tekrar şarj deneyin. Ben yaptık bu birkaç kez ile pil (veya atleast babam benim için ve o bir elektrik mühendisi) ve çalışıyor. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Bisiklete binme batterys max, sonra boş aşağı boşaltma dolduruyor demektir. Bir ayar / çevirmeli sadece pil seviyesi belirli bir% iyi çalışacak aşağıya düşer borçlandıramayız. Ama sonra yapımcıları size batterys satın alma, bu nedenle büyük olasılıkla zaten onları bir gün ışığını görmek asla patentli olduğunu istiyorum. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Birkaç saat için buzdolabına, bu direnç ile koyun ve sadece var dokunmatik için sıcak.
|
| |||
| |||
| Nerede bu dizüstü bilgisayar ve terminaller ile arayüzlerine batarya kişiler, at ve görüntülemek sadece bunlar son derece iyi gizlenmiş ama gerçekten nereye posiitive ve negatif kutup belirlemek değildir. O dizüstü bilgisayar ile bağlanır batarya sol üst köşesinde bu tatili var. Bu tatil 6 plastik prongs yan yana bulunan ve yaklaşık arasında bazı metal teller çıkarmak vardır. Ben ancak çalışır emin bir resmi eklemek için çalıştık! Tekrar teşekkürler! |
|
| |||
| |||
| Aslında bu daha zor hale getirecek! bununla birlikte metal temas dokunmatik bir tel alabileceksiniz gerektiğini için terminali olan pil model Googling deneyin olan. |
![]() |
|
| Bookmarks |