![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я тільки що отримав другу батарею ноутбука боку, в ставки, щоб спробувати врятувати гроші - трохи ризик я згоден, але все ще є ти. Я включив його в моєму Dell Inspiron 1000 - зарядка світло Didn't давай, але вона показала, що вона визнала батареї в папці можливості живлення (в панелі керування) і показав його зарядки. Я залишив його зарядки весь день. Я спробував запустити лише ноутбук з батареєю і завантаженні ноутбука до спочатку то просто закрили, мабуть, із-за відсутності влади? Хіба може бути Duff батареї або мені треба змінювати які-небудь налаштування в будь-якому місці, щоб змусити її заряд? Заміна батареї збігається з останньою. спасибо Дін |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| З цього, схоже, акумулятор мертвий. Я б спробувати disscharge його як можна більше, а потім charde його знову, як ви знайомі з електронікою?
| |||
| |||
| З рівня в області фізики, спробуйте мене! (але це було в 1982 році!). Правда, це вже другий батареї я купив для цього ноутбука, і я швидко втрачають терпіння. Th E останні Один сказав, працює! Я відмовляюся платити £ 50 - £ 60 для абсолютно нової, але не хочете мати для виконання мережевого адаптера скрізь! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Залишивши ноутбук підключений до мережі 24 / 7 BATTERYS вбиває швидше, ніж клітини не циклічності.
Так що якщо ви робите це, тому вони припинили проведення заряд. Другий batteys сторони також є марною тратою часу, оскільки вони теж, швидше за все, були підключені в більшої частини свого життя і не може тривати довго. Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
Так що це не станеться ... Я повинен йти на Dragon's Den .. Не вдається отримати патент, тепер я сказав вам, хоча багато чого!
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ну, як ви знаєте про електроніку, можна спробувати покласти висока потужність резистора accros + VE-VE і терміналами та залишаючи його на кілька годин (на ніч, якщо це можливо), але робити перевірку батареї не занадто гарячою, як це слід видалити будь-яких звинувачень залишилося в ньому, і спробує зняти його назад вгору знову. Я зробив це кілька разів з акумуляторами (або Atleast мій батько має для мене і він інженер-електрик), і вона працює. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Велоспорт BATTERYS означає пристрої для наповнення до макс, то крилом до порожньою. Налаштування / Dial тільки заряд, коли рівень заряду акумулятора падає нижче певного% буде працювати краще. Але потім творці хочуть Ви купуєте BATTERYS, так що, ймовірно, вже запатентовані їм ніколи не побачать світ. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Я поклав його в холодильник на кілька годин, при цьому резистор на ній, і вона отримала лише в теплий на дотик.
|
| |||
| |||
| Я дивився на контакти акумулятора, де він взаємодіє з терміналами в ноутбук, і не тільки вони дуже добре приховані, але ви не можете визначити, де дійсно posiitive і негативним полюсами. Ви отримали це перерва в лівому верхньому кутку акумулятор, який з'єднується з ноутбуком. У перерві є 6 пластикових зубців розташованих поруч, і ви можете просто зрозуміти, про деякі металевих проводів між ними. Я спробував прикласти фотографію, але не впевнений, що вона буде працювати! Ще раз спасибі! |
|
| |||
| |||
| Ну, що зробить його більш складно! Однак Ви повинні мати можливість отримати дріт чіпати металеві контакти, спробуйте Googling моделі акумулятора для якої термінал є що. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Ноутбук вимикається з акумулятора В | muzna | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 27 червня 2009 11:34 |
| Акумулятор ноутбука калібрування | agtjev | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 14 червня 2009 04:10 |
| Ноутбук не заряджається. | Макбі | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 18 | 9 жовтня 2008 14:53 |
| Акумулятор ноутбука Вимкнути | vk3fcll | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 5 | 21 січня 2008 07:00 |
| Акумулятор ноутбука | mrdaveyk | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 25 листопада 2007 16:52 |
| Різьба Інструменти | |
| |