![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Вчера booted ми лаптоп, както обикновено да установите, че батерията Символът на задачите е с червен кръст над него. Когато бях hovered върху иконата тя каза "Не батерия признат" или нещо подобно, но когато щракнете върху иконата тя казва батерията е включен и зареждането. Аз също забелязах, че мишката се движи по много awkwardly, корав и laggy, а понякога и аз искам да натиснете клавишите на клавиатурата трудно за писма до действително се появи. Аз съм в безопасен режим и сега всичко изглежда, че работи добре тук, но проблемът възниква отново, когато зареждане в нормален режим. Аз наистина не разбират проблема. Лаптопа ботуши до наред, с изключение на проблема споменах по-горе. Имам AC адаптер включен в, както и LED светлина батерията на лаптопа е осветена. Аз съм напълно baffled. Моля, помогнете ми най-скоро, както аз отчаяно се нуждаят от моя лаптоп за училищни работа. Благодарности, Джош. |
|
| |||
| |||
| Актуализирам! Ето една снимка на това, което се случва, когато мишката върху иконата на батерията ![]() Това е, което се случва, когато щракнете върху иконата на батерията ![]() Мога ли да ви напомня, че нямат проблеми в безопасен режим |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Лаптоп батерия Калибриране | agtjev | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 14 Юни 2009 04:10 |
| Лаптоп батерия ..... не таксуване | dfr200764 | Лаптопи, Mobiles & текст | 10 | 18-ти септември 2008 10:44 |
| Мисля, че ми лаптоп батерията е прецакана | HistoryGirl | Лаптопи, Mobiles & текст | 4 | 4 Март 2008 13:51 |
| Лаптоп батерия Деактивиране | vk3fcll | Лаптопи, Mobiles & текст | 5 | 21 Jan 2008 07:00 |
| Лаптоп батерия | mrdaveyk | Лаптопи, Mobiles & текст | 2 | 25 ноември 2007 16:52 |
| Нишка Инструменти | |
| |