по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Лаптопи, Mobiles & текст

Register

Лаптоп на батерията не се разпознава.

Reply

Нишка Инструменти
Old 29-ти септември 2008, 04:41
Член Група

Default Лаптоп на батерията не се разпознава.

Здрасти,
Вчера booted ми лаптоп, както обикновено да установите, че батерията Символът на задачите е с червен кръст над него. Когато бях hovered върху иконата тя каза "Не батерия признат" или нещо подобно, но когато щракнете върху иконата тя казва батерията е включен и зареждането.

Аз също забелязах, че мишката се движи по много awkwardly, корав и laggy, а понякога и аз искам да натиснете клавишите на клавиатурата трудно за писма до действително се появи.

Аз съм в безопасен режим и сега всичко изглежда, че работи добре тук, но проблемът възниква отново, когато зареждане в нормален режим.

Аз наистина не разбират проблема. Лаптопа ботуши до наред, с изключение на проблема споменах по-горе. Имам AC адаптер включен в, както и LED светлина батерията на лаптопа е осветена.

Аз съм напълно baffled.

Моля, помогнете ми най-скоро, както аз отчаяно се нуждаят от моя лаптоп за училищни работа.

Благодарности,
Джош.
Old 29-ти септември 2008, 05:36
Член Група

Default Лаптоп на батерията не се разпознава.

Актуализирам!

Ето една снимка на това, което се случва, когато мишката върху иконата на батерията

Това е, което се случва, когато щракнете върху иконата на батерията

Мога ли да ви напомня, че нямат проблеми в безопасен режим
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Лаптоп батерия Калибриране agtjev Лаптопи, Mobiles & текст 1 14 Юни 2009 04:10
Лаптоп батерия ..... не таксуване dfr200764 Лаптопи, Mobiles & текст 10 18-ти септември 2008 10:44
Мисля, че ми лаптоп батерията е прецакана HistoryGirl Лаптопи, Mobiles & текст 4 4 Март 2008 13:51
Лаптоп батерия Деактивиране vk3fcll Лаптопи, Mobiles & текст 5 21 Jan 2008 07:00
Лаптоп батерия mrdaveyk Лаптопи, Mobiles & текст 2 25 ноември 2007 16:52
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc