menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

Baterie notebooku nebyla rozpoznána.

Reply

Thread Nástroje
Old 29. Září 2008, 04:41
Člen Skupina

Default Baterie notebooku nebyla rozpoznána.

Nazdar,
Včera jsem nastartoval můj notebook jako normální až zjistí, že baterie symbol na hlavním panelu má červený kříž nad ním. Když jsem se vznášel nad ikonu to řekl: "Ne baterie rozpoznaného" nebo něco podobného, ale když jsem kliknout na ikonu se říká, že je baterie v zasunuté a nabíjení.

Také jsem poznal, že myši se pohybovat velmi nešikovně, tuhé a laggy a někdy bych si to stisknutím klávesy na klávesnici těžko dopisy skutečně objeví.

Já jsem v nouzovém režimu hned a všechno se zdá být v pořádku, ale problém nastává, když jsem znovu spustit v normálním režimu.

I don't really pochopit problém. Notebooku boty do pořádku, kromě problému jsem se zmínil výše. Mám AC adaptér připojit a baterie LED světlo na laptop se rozzáří.

Jsem zcela bezradný.

Prosím, pomozte mi ASAP, jak jsem zoufale potřebují mého notebooku pro školní práci.

Díky,
Josh.
Old 29. Září 2008, 05:36
Člen Skupina

Default Baterie notebooku nebyla rozpoznána.

Aktualizovat!

Zde je snímek o tom, co se děje, když jsem hover přes ikonu baterie

To je, co se stane, když kliknete na ikonu baterie

Ráda bych vám připomenout, že jsem žádné problémy, v nouzovém režimu
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Kalibrace baterie notebooku agtjev Notebooky, Mobily a PDA 1 14. června 2009 04:10
Laptop baterie ..... ne nabíjení dfr200764 Notebooky, Mobily a PDA 10 18. Září 2008 10:44
Myslím, že můj laptop baterie je v háji HistoryGirl Notebooky, Mobily a PDA 4 4. březen 2008 13:51
Laptop Baterie Zakázat vk3fcll Notebooky, Mobily a PDA 5 21 ledna 2008 07:00
Laptop baterie mrdaveyk Notebooky, Mobily a PDA 2 25. listopadu 2007 16:52
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.