![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Včera jsem nastartoval můj notebook jako normální až zjistí, že baterie symbol na hlavním panelu má červený kříž nad ním. Když jsem se vznášel nad ikonu to řekl: "Ne baterie rozpoznaného" nebo něco podobného, ale když jsem kliknout na ikonu se říká, že je baterie v zasunuté a nabíjení. Také jsem poznal, že myši se pohybovat velmi nešikovně, tuhé a laggy a někdy bych si to stisknutím klávesy na klávesnici těžko dopisy skutečně objeví. Já jsem v nouzovém režimu hned a všechno se zdá být v pořádku, ale problém nastává, když jsem znovu spustit v normálním režimu. I don't really pochopit problém. Notebooku boty do pořádku, kromě problému jsem se zmínil výše. Mám AC adaptér připojit a baterie LED světlo na laptop se rozzáří. Jsem zcela bezradný. Prosím, pomozte mi ASAP, jak jsem zoufale potřebují mého notebooku pro školní práci. Díky, Josh. |
|
| |||
| |||
| Aktualizovat! Zde je snímek o tom, co se děje, když jsem hover přes ikonu baterie ![]() To je, co se stane, když kliknete na ikonu baterie ![]() Ráda bych vám připomenout, že jsem žádné problémy, v nouzovém režimu |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Kalibrace baterie notebooku | agtjev | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 14. června 2009 04:10 |
| Laptop baterie ..... ne nabíjení | dfr200764 | Notebooky, Mobily a PDA | 10 | 18. Září 2008 10:44 |
| Myslím, že můj laptop baterie je v háji | HistoryGirl | Notebooky, Mobily a PDA | 4 | 4. březen 2008 13:51 |
| Laptop Baterie Zakázat | vk3fcll | Notebooky, Mobily a PDA | 5 | 21 ledna 2008 07:00 |
| Laptop baterie | mrdaveyk | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 25. listopadu 2007 16:52 |
| Thread Nástroje | |
| |