![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Χθες εκκινήσετε φορητό μου ως κανονικό για να διαπιστώσει ότι η μπαταρία σύμβολο στη γραμμή εργασιών έχει ένα κόκκινο σταυρό πάνω από αυτήν. Όταν hovered πάνω από το εικονίδιο που έλεγε "Δεν αναγνωρίζεται μπαταρία" ή κάτι παρόμοιο, αλλά όταν κάνω κλικ στο εικονίδιο που λέει η μπαταρία έχει συνδεθεί και χρέωσης. Επίσης, παρατήρησα ότι το ποντίκι ήταν πολύ κυκλοφορούν awkwardly, δυσκαμψία και laggy, θα ήθελα και μερικές φορές πρέπει να πατήσετε τα πλήκτρα στο πληκτρολόγιο σκληρά για τα γράμματα για να φαίνεται πραγματικά. Είμαι σε ασφαλή λειτουργία και τώρα τα πάντα φαίνεται να λειτουργεί ωραία εδώ, αλλά το πρόβλημα προκύπτει και πάλι όταν κάνω εκκίνηση σε κανονική λειτουργία. Εγώ δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα. Ο φορητός υπολογιστής μπότες μέχρι προστίμου, εκτός από το πρόβλημα που ανέφερα παραπάνω. Έχω την AC adaptor συνδεθεί, και το LED φως για την μπαταρία του φορητού υπολογιστή είναι λάμψει. Είμαι εντελώς ακατανόητη. Παρακαλώ να με βοηθήσει ASAP όπως απεγνωσμένα ανάγκη μου laptop για το σχολείο εργασίας. Ευχαριστώ, Τζος. |
|
| |||
| |||
| Ενημέρωση! Εδώ είναι μια εικόνα του τι συμβαίνει όταν φτερουγίζω πάνω από το εικονίδιο της μπαταρίας ![]() Αυτό συμβαίνει όταν κάνω κλικ για το εικονίδιο της μπαταρίας ![]() Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι δεν έχω προβλήματα στην ασφαλή λειτουργία |