manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji

Register

Laptop Battery Ne priznati.

Reply

Thread Tools
Old 29. Ruj 2008, 04:41
Member Group

Default Laptop Battery Ne priznati.

Bok,
Jučer sam booted gore moj laptop normalno da otkrijete da je baterija simbol na programskoj traci ima crveni križ nad njom. Kad sam hovered nad ikonom je rekao: "Ne baterije prepoznali" ili nešto slično, ali kad kliknem na ikonu Internet kaže bateriju priključen i punjenja.

Također sam primjetio da miš je kretanje vrlo nespretno, krut i laggy, a ponekad bih morati pritisnite tipke na tipkovnici teško za pisma zapravo pojaviti.

Ja sam u safe modu i sad je sve činiti se biti rad prekid ovdje, ali se problem javlja kad sam opet čizma gore u normalnom načinu rada.

JA dont 'stvarno shvatiti problem. Prijenosni čizme se fino, osim problema sam spomenuo gore. Imam AC adapter priključen u, a LED svjetla baterije na laptop je lit up.

Ja sam potpuno zbunjen.

Please help me ASAP kao ja zdvojno potreba moj laptop za školskog rada.

Hvala,
Josh.
Old 29. Ruj 2008, 05:36
Member Group

Default Laptop Battery Ne priznati.

Ažurirati!

Ovdje je screenshot onoga što se događa kad sam hover nad ikonom baterije

To je ono što se događa kad kliknem na ikonu baterije

Svibanj sam vas podsjetiti da sam bez problema u sigurnom načinu rada
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Laptop Battery Kalibracija agtjev Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 1 14. lipnja 2009 04:10
Laptop ne punite bateriju ..... dfr200764 Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 10 18. Ruj 2008 10:44
Mislim da moj laptop baterija pijan HistoryGirl Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 4 4. ožujak 2008 13:51
Laptop Battery Disable vk3fcll Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 5 21 siječanj 2008 07:00
Laptop baterija mrdaveyk Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 2 25. studeni 2007 16:52
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.