![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, Jučer sam booted gore moj laptop normalno da otkrijete da je baterija simbol na programskoj traci ima crveni križ nad njom. Kad sam hovered nad ikonom je rekao: "Ne baterije prepoznali" ili nešto slično, ali kad kliknem na ikonu Internet kaže bateriju priključen i punjenja. Također sam primjetio da miš je kretanje vrlo nespretno, krut i laggy, a ponekad bih morati pritisnite tipke na tipkovnici teško za pisma zapravo pojaviti. Ja sam u safe modu i sad je sve činiti se biti rad prekid ovdje, ali se problem javlja kad sam opet čizma gore u normalnom načinu rada. JA dont 'stvarno shvatiti problem. Prijenosni čizme se fino, osim problema sam spomenuo gore. Imam AC adapter priključen u, a LED svjetla baterije na laptop je lit up. Ja sam potpuno zbunjen. Please help me ASAP kao ja zdvojno potreba moj laptop za školskog rada. Hvala, Josh. |
|
| |||
| |||
| Ažurirati! Ovdje je screenshot onoga što se događa kad sam hover nad ikonom baterije ![]() To je ono što se događa kad kliknem na ikonu baterije ![]() Svibanj sam vas podsjetiti da sam bez problema u sigurnom načinu rada |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Laptop Battery Kalibracija | agtjev | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 14. lipnja 2009 04:10 |
| Laptop ne punite bateriju ..... | dfr200764 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 10 | 18. Ruj 2008 10:44 |
| Mislim da moj laptop baterija pijan | HistoryGirl | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 4 | 4. ožujak 2008 13:51 |
| Laptop Battery Disable | vk3fcll | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 5 | 21 siječanj 2008 07:00 |
| Laptop baterija | mrdaveyk | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 2 | 25. studeni 2007 16:52 |
| Thread Tools | |
| |