kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Laptopok, PDA-k & Mobiles

Register

Laptop Battery nem ismeri.

Reply

Téma eszközök
Old 29. Sep 2008, 04:41
Csoport tagja

Default Laptop Battery nem ismeri.

Szia,
Tegnap indítottunk up my laptop normál meg, hogy az akkumulátor szimbólum a tálcán van egy piros kereszt van. Amikor lebegett az ikon azt mondta: "Nem az akkumulátor volt", vagy valami hasonló, de amikor rákattintok az ikonra, azt mondja az akkumulátor csatlakoztatva van, és a töltés.

Azt is észrevettem, hogy az egér mozog körül nagyon félszegen, merev és laggy, és néha én is, hogy nyomja meg a gombokat a billentyűzeten nehéz a leveleket jelenni.

Én csökkentett módban, és most úgy tűnik, hogy minden jól működik, de a probléma merül fel újra, amikor boot up normál módban.

Nem igazán értem a problémát. A laptop csizma ki bírság, kivéve a fent említett probléma én. Én a hálózati adapter csatlakoztatva van, és a LED fény akkumulátor a laptop gyulladt ki.

Én teljesen érthetetlen.

Kérem, segítsen nekem ASAP, ahogy kétségbeesetten szükségük a laptop az iskolai munkában.

Köszönöm,
Josh.
Old 29. Sep 2008, 05:36
Csoport tagja

Default Laptop Battery nem ismeri.

Frissítés!

Itt van egy screenshot, hogy mi történik, ha hover az akkumulátor ikon

Ez történik, ha rákattintok az akkumulátor ikon

Hadd emlékeztessem Önöket, hogy már nem probléma a safe mode
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Laptop Battery Calibration agtjev Laptopok, PDA-k & Mobiles 1 14. június 2009 04:10
Laptop akkumulátor töltés nem ..... dfr200764 Laptopok, PDA-k & Mobiles 10 18. Szeptember 2008 10:44
Azt hiszem, az én-m laptop akkumulátor screwed HistoryGirl Laptopok, PDA-k & Mobiles 4 4. március 2008 13:51
Laptop Battery Letiltás vk3fcll Laptopok, PDA-k & Mobiles 5 21. január 2008 07:00
Laptop akkumulátor mrdaveyk Laptopok, PDA-k & Mobiles 2 25. november 2007 16:52
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.