![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, Tegnap indítottunk up my laptop normál meg, hogy az akkumulátor szimbólum a tálcán van egy piros kereszt van. Amikor lebegett az ikon azt mondta: "Nem az akkumulátor volt", vagy valami hasonló, de amikor rákattintok az ikonra, azt mondja az akkumulátor csatlakoztatva van, és a töltés. Azt is észrevettem, hogy az egér mozog körül nagyon félszegen, merev és laggy, és néha én is, hogy nyomja meg a gombokat a billentyűzeten nehéz a leveleket jelenni. Én csökkentett módban, és most úgy tűnik, hogy minden jól működik, de a probléma merül fel újra, amikor boot up normál módban. Nem igazán értem a problémát. A laptop csizma ki bírság, kivéve a fent említett probléma én. Én a hálózati adapter csatlakoztatva van, és a LED fény akkumulátor a laptop gyulladt ki. Én teljesen érthetetlen. Kérem, segítsen nekem ASAP, ahogy kétségbeesetten szükségük a laptop az iskolai munkában. Köszönöm, Josh. |
|
| |||
| |||
| Frissítés! Itt van egy screenshot, hogy mi történik, ha hover az akkumulátor ikon ![]() Ez történik, ha rákattintok az akkumulátor ikon ![]() Hadd emlékeztessem Önöket, hogy már nem probléma a safe mode |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Laptop Battery Calibration | agtjev | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 1 | 14. június 2009 04:10 |
| Laptop akkumulátor töltés nem ..... | dfr200764 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 10 | 18. Szeptember 2008 10:44 |
| Azt hiszem, az én-m laptop akkumulátor screwed | HistoryGirl | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 4 | 4. március 2008 13:51 |
| Laptop Battery Letiltás | vk3fcll | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 5 | 21. január 2008 07:00 |
| Laptop akkumulátor | mrdaveyk | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 2 | 25. november 2007 16:52 |
| Téma eszközök | |
| |