![]() |
|
| |||
| |||
| הי, אתמול אני booted לי את הנייד כרגיל לגלות כי הסוללה סמל בשורת המשימות יש הצלב האדום על זה. כשאני hovered מעל לסמל אותו, אמר: "לא הסוללה מוכר" או משהו דומה, אך כאשר אני לחץ על סמל זה אומר המצבר פקוק ואילו לחייב. אני גם שם לב כי העכבר היה מרגש מאוד awkwardly מסביב, קשה ו laggy, ולפעמים הייתי צריך ללחוץ על מקשים על המקלדת את האותיות קשה כדי להופיע בפועל. אני במצב בטוח עכשיו והכל נראה בסדר לעבוד כאן, אבל הבעיה arises אתחול מחדש כאשר אני מעלה במצב רגיל. אני לא ממש מבין את הבעיה. את המגפיים הנייד למעלה בסדר, למעט הבעיה שציינתי לעיל. יש לי את מתאם AC ב פקוק ואת הסוללה LED אור על הנייד הוא מואר למעלה. אני לגמרי baffled. בבקשה תעזור לי בהקדם האפשרי שאני צריכה נואשות הנייד שלי לבית הספר לעבודה. תודה, ג 'וש. |
|
| |||
| |||
| עדכון! הנה צילום מסך של מה קורה כאשר אני העבר את הסמן מעל סמל הסוללה ![]() זה מה קורה כאשר אני לחץ על סמל הסוללה ![]() האם מותר לי להזכיר לך כי אין לי בעיות במצב בטוח |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| סוללת המחשב הנישא כיול | agtjev | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 1 | 14th יוני 2009 04:10 |
| Laptop הסוללה לא לחייב ..... | dfr200764 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 10 | 18 ספטמבר 2008 10:44 |
| אני חושב שלי הנייד הסוללה הוא מוברג | HistoryGirl | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 4 | 4th מרץ 2008 13:51 |
| סוללת המחשב הנישא השבת | vk3fcll | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 5 | 21st ינואר 2008 07:00 |
| Laptop סוללה | mrdaveyk | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 2 | ה -25 בחודש נובמבר 2007 16:52 |
| שרשרת כלים | |
| |