mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus

Register

Laptop Battery neatpažįstamas.

Reply

Temos įrankiai
Old Rugsėjis 29, 2008, 04:41
Narys

Labas,
Vakar įkrautas iki mano nešiojamas kaip įprasta rasti, kad baterijos simbolio įrankių juostoje yra raudonu kryžiumi virš jo. Kai aš svyruoti daugiau kaip piktogramą, ji sakė: "Ne baterija pripažintas" arba kažką panašaus, bet kai aš spustelėkite piktogramą, ji sako baterija yra prijungtas ir apmokestinimą.

Aš taip pat pastebėjo, kad pelės buvo judėti labai sunkioje, standus ir laggy, o kartais aš reikia paspausti ant klaviatūros klavišai sunkiai laiškus tikrai pasirodys.

I'm in safe mode dabar viskas atrodo, kad jis veikia gerai čia, bet problema kyla, kai aš vėl įkrauti įprastu režimu.

I don't really suprasti problemą. Nešiojamas batai iki baudos, išskyrus problema jau minėjau anksčiau. Turiu AC adapteris prijungtas, o akumuliatorius LED šviesos nešiojamas apšvietimu.

Aš visiškai nesuprantamas.

Please help me ASAP kaip aš desperatiškai reikia mano nešiojamas mokyklos darbą.

Ačiū,
Josh.
Old Rugsėjis 29, 2008, 05:36
Narys

Atnaujinti!

Štai kas atsitinka, kai aš užveskite pelės žymeklį ant akumuliatoriaus piktogramos ekrano

Tai, kas atsitinka, kai aš spustelėkite akumuliatoriaus piktograma

Leiskite jums priminti, kad aš jokių safe mode problemos
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.